Iisus Hristos spune în Ioan 17- cum M-a iubit pe Mine Tatăl așa V-am iubit și Eu pe voi. Dumnezeu- Tatăl avănd din etrnitate o relație de drsgoste infinită cu Iisus Fiul și cu Duhul Sfant au creat oamenii pentru a extinde cercul de persoane cu care să aibă p relație de iubire.
Pai nu stiu nici ei. Ei doar presupun. La fel ca toti ceilalti.
Alfa si Omega e Dumnezeu la fel si uiversul cu big bang. sunt multe intrebari la care cu totii ne-am gandit o data in viata noastra.
Lumea nu sta pe loc este mereu intr-o continua schimbare e posibil ca raspunsul sa fie in Biblie si in cosmos.
Raspunsul la intrebarea ta e aici https://www.tpu.ro/......l-a-facut/ intrebariile se repeta in fiecare an.
Vor veni vremuri grele in care oamenii din toate colturiile societati vor simti un gol adanc in suflet si atunci vor incepe sa il caute pe Dumnezeu. De ce asta? poate pentru ca nu mai pot lupta singuri cu viata sau poate pentru ca vremuriile acelea de final au sosit deja.
Atunci cand isi vor da seama si singuri va fi deja mult prea tarziu pentru ei.
Se spune ca exista un Dumnezeu in fiecare din noi trebuie doar sa il gasesti.
Gandeste-te putin la copii orfani desi au trecut prin multe ei nu si-au pierdut credinta si speranta in Dumnezeu pentru ca El este cel ce ia tinut in viata si ia ajutat sa mearga mai departe.
Viata nu e perfecta nimeni nu are viata perfecta, oamenii sunt dificili si diferiti dar e posibil ca in viitor lumea asa cum o stim sa se schimbe total. Am auzit ca de la caderea URSS-ului americanii si Natiuniile Unite vor sa faca Noua Ordine Mondiala.
Vor sa construiasca o lume noua in care copii sa fie altfel.
Nimeni nu stie ce anume mai exact o sa fie.
Daca nu crezi in Dumnezeu, de ce te frămânți atât de mult pentru a afla ce? Daca tot nu crezi in ceea ce afli. Studiaza-l pe Darwin si deschide un serial de întrebări pentru a face lumina in evoluție atât pentru voi cei ce credeți cat si pentru cei ce vor crede datorita convingerilor voastre expuse in postarile pe TPU. Sunt curioasa cați adepți veți avea.
RandomQuestionsAndAnswers întreabă:
zuzu_1842 întreabă: