anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cand ati intrat pe TPU find ateu sau crestin ati schimbat tabara in timpul acesta pana in prezent? si de ce care a fost motivul? dau fundita

ps din ateu in crestin

din crestin in ateu

Răspuns Câştigător
| Wehrmacht a răspuns:

Cand am intrat aici am intrat pentru ca era un fel de T/A dar cu intrebari mai amuzante decat la T/A.Nu eram ateu, nu eram satanist, eram crestin dar asta asa superficial ca nu imi pasa de nici o porunca/de iad sau de rai.Eram crestin doar pentru ca asa am fost botezat,nu eram credincios.Dar am vazut ca ateii au dreptate, si am descoperit cata prostie au unii crestini si mi s-a scarbit de crestinism si m-am dus la atei, ca au dreptate.
Nu vreau nici un comentariu de la nici un crestin ca mi-e frica de ce or sa spuna.

24 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Nimeni nu își schimbă ideile religioase, așa repede!

| DrunkenRat a răspuns:

Consider schimbarile atat de majore ca fiind dovada unei personalitati sensibile.

| Inferno a răspuns:

Daca ar fi numai inteligenti la Religie tot in tabara in care ma aflu acum as ramane. Dar din moment ce la Religie intra numai oameni cae nu au habar de religie (majoritatea) si se declara crestini sau atei nu vad de ce sa schimb tabara.

| anonim_4396 explică (pentru Inferno):

"Este interesant că de fiecare dată când Dumnezeu dă un ordin direct cuiva, este întotdeauna «Să ucizi http://www.atei.ro/Text/ca_D.html

| ZK a răspuns (pentru anonim_4396):

Te crezi cel mai tare că esti ateu, tuturor le dai ignore si ne spui ca ne credem tari pe net dar ne e frica in viata reala sa Facem asta.Ia nu mai incerca sa convingi credinciosii si fie atei ca nu merge.Eu cred in Dumnezeu! Noa, ce ai împotriva? Fiecare cu parerea lui! Ți-am zis-o nu?

| anonim_4396 explică (pentru ZK):

Din contra eu n-am nimic ca esti crestinta, nu ma dau mare cand m-am dat eu mare? le-am ignorat ca mau injurat le-am invitat fata in fata

| ZK a răspuns (pentru anonim_4396):

Iartamă! Am vrut să șterg răspunsul dar nu am putut scuze scuze! Sunt băiat!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Hey! am o intrebare pentru tine: De la ce varsta ai devenit ateu?

| anonim_4396 explică (pentru ZK):

Nu-i nimic se mai intampla

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

1-15 = crestin, 15 -18 agnostic, 18 pana in prezent ateu, ateismul m-a ajutat mult in viata imi iubesc viata, fiecare zi o traiesc ca pe ultima

| Purgatoriu a răspuns:

Mi se pare o lipsa totala de inteligenta sa te dai la ateism dupa ce vezi comentariile unor inculti. Nu neaparat un crestin adevarat ci mai degraba un om inteligent nu si-ar schimba asa usor parerea despre Dumnezeu(fiind una buna). Ateii de pe acest site sunt (marea majoritate) niste copii tembelii ce fac adevarati ateii de rusine.
Daca sunteti ateii adevarati nu ar trebui sa va mai frece grija de ce fac si in ce cred altii. Nu ar trebui sa puneti intrebari stupide despre Dumnezeu,Satan, biserica, credinta etc.
''Ateii'' de pe TPU bat in satanism asa ca sper ca intr-o zi sa vina un ateu si sa va injure de toti sfintii si pana nu va da cineva cu [,] capul de bordura nu va linistiti.

| seagate a răspuns:

Nu toata lumea are o gaura neagra in cap ca tine.

| Bogdan727 a răspuns:

Nu pentru ca nu ma dau dupa cum bate vantu nu ma fac din crestin ateu caci ori esti crestin, crestin ori ateu, ateu.Eu crestin raman si nu ma schimb.

| Cristianne a răspuns:

Serios acum,toată lumea a înțeles că ești ateu,nu cred că trebuie să pui n-șpe mii de întrebări despre asta, mai ales că gramatica ta nu e una tocmai bună. Fiecare crede în ce vrea, face ce vrea.

| anonim_4396 explică (pentru Cristianne):

Serios acum ai ignor pentru ca ai raspuns aiurea adio

| flower_3416 a răspuns:

Nu m-am schimbat, nici nu am de gand sa o fac...
crestina m-am nascut ...crestina voi murihappy

| anonim_4396 explică (pentru flower_3416):

Dar sa afli cunosti ceva nou nu esti curioasa?

| flower_3416 a răspuns (pentru anonim_4396):

Depinde despre ce sa aflu ceva nou. Daca despre ateii sau alte secte nu, chiar nu ma interesaza, nici sa ma schimb nici sa judec altii doar pentru alegerea lor.

| NewWorldOrder a răspuns:

Fara Dumnezeu omul este un animal rational care vine din nicaieri si pleaca spre nicaieri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.Nu ma schimb dupa cum bate vintul.Numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vladut asa pe net as putea si eu sa jignesc daca te crezi mare hai fata in fata, apropo ai ignor ca esti specimen care trebia gazat din pacate esti in libertatea, repet pe net e usor sa jignesti te crezi mare hai in fata mea id meu raymusic19 poti sa-mi dai mesaj

| shobby10 a răspuns:

NU si n-am sa o fac niciodata!

| Vladuthz a răspuns (pentru shobby10):

Pentru raymusic: invata sa scrii bai labagiule ca faci ateii de rusine, hai acum da-mi ignore ca un crestin dobitoc laughing

| Necrophagist a răspuns (pentru Vladuthz):

Cred ca o sa dau primul amuzant din viata mea

Întrebări similare