Speranta moarte ultima ema
Deci tu speri ca o sa treaca mai multi crestini la ateism?
Nu-mi pasa unde trec, nu exista doar ateism, exista si desism, agnosticism, panteism sau sa vrea sa cunoasca nu ma intereseaza religia cuiva
Atunci ce rost au aceste intrebari?
De ce intru pe TPU? ca sa fiu ajutat si sa ajut
Si cu ce te ajuta sa stii religia fiecarui utilizator?
Eu nu am cerut religia fiecarui utilizator, pur si simplu eram curios
Curiosii mor repede!
Daca curiozitate nu exista, te asigur ca tot cei tehnologie nu exista, curiozitatea este primul pas spre stiinta
Serios?
Cum?
Trebuie sa-mi spui...
Cum? Bine...
Cautati supranaturalul si nu il gasiti? Deschideti ochii! Cauta informatii despre preotii tibetani, despre inedia despre hipnoza si telepatie despre corpul eteric si astral. Studiaza literatura ezoterica si vei vedea supranaturalul si ceea ce stiinta nu va putea explica pana cand nu va confirma existenta sufletuli ca parte a fiintei umane
Stiinta nu va putea explica pana cand nu va confirma existenta albei ca zapada ca parte a fiintei umane, de ce sa afirme stiinta un lucru care nu exista?
Tu chiar poti inghiti orice ti se ofera? Ia arunca o privire la un fost ateist, lamurit de adevar:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4kuU9u6VFb0
Dar tu chiar poti crede in sarpe vorbitor?
Vorbesti de diavol sau de animalul numit sarpe?
Pot crede in magari care vorbesc! Ia vezi Numeri 22:28.
Sarpele din geneza
Pai nici eu nu m-am referit la alt sarpe.
Da, cred ca a vorbit, pentru ca nu era animalul ci diavolul cel ce vorbea. La fel cum magarita lui Balaam nu ar fi putut nici ea vorbi fara interventie supranaturala!
Poti dovedi ca a vb?
Vrei o dovada mai mare decat faptul ca Dumnezeu insusi ne-o spune?
Sa-mi spuna si mie
Iti garantez ca abia asteapta! Asta in probabilitatea in care veti dori sa auziti. Cel mai probabil, cuvintele Lui ar fi: "ti-am mai spus o data (prin Biblie) si nu m-ai ascultat"...
Si zeus o sasi spuna la fel
Sa treci la ateism inseamna sa inchizi ochii in fata adevarurilor ezoterice si stiintifice aduse de-a lungul timpului ( http://www.youtube.com/watch?v=sdpyKShDlcE fa abstractie de titlu, nu are nici o legatura cu subiectul). Cei ce trec la ateism practic vor sa scape de responsabilitati morale, si totodata de constiinta, insa nu cred ca o sa scape de ea deoarece aceasta este impregnata in corpul eteric. Deoarece corpul eteric nu poate fi desprins de o fiinta vie, deducem ca constiinta nu poate fi inlaturata atata timp cat esti viu.
Macar sti ce ateismul?
Ateismul este o negare a existenței lui Dumnezeu și a oricărei divinități; concepție care se bazează pe această negare. Daca crezi intr-adevar ca poti explica totul fara sa il incluzi pe Dumnezeu in ecuatie te rog raspunde la intrebaea postata de mine: "Cum a aparut viata si inteligenta intamplator?"
Măcar,, şti" că,, ştii" se scrie cu doi,, i"?
Viata putea aparea oriunde unde sunt conditi care intretin viata, desigur spune-mi tu cum a aparut? banuiesc ca ai dovezi stiintifice