Si te mandresti cu asta? Foarte rau!
De cate ori am nevoie si de cate ori simt! Nu pot sa sa iti dau un numar deoarece ma rog si pe strada, in gand, ma rog si cand plec undeva sa fie cu mine...
Buna!
Eu personal,ma rog la Dumnezeu doar seara,dar spun asta cu rusine,pentru ca sunt constienta ca trebuie sa ma rog si dimineata,dupa ce ma trezesc,iar multumire trebuie sa i aduc tot timpul.
Dar as minti,daca as spune ca ma rog mereu, oricum seara, intotdeauna!
Numai bine!
Şi acum de ce nu te rogi, şi stai pe internet? Păcătosule!
De unde știi tu că nu mă rog? sau dacă și tu stai pe net, cum avînd bîrna în ochii tăi, te uiți la paiul din ochiul meu, sau tu nu ești ortodox, că așa răspuns "inteligent " de al tău., sună a fi din gura unui sectar!
Cu o mână tastezi şi cu alta bagi cruci?
Şi nu, nu sunt nici ortodox nici "sectar".
Păi cu ciudați de ăștia n-are rost să-mi bat capu, orice le-ai spune, tot pe dos le văd lucrurile, din cauza răutății, așa că să fii fericit și tu în felul tău... dacă altfel nu înțelegi!
De ce sunt ciudat? Că nu am aceeaşi religie ca a ta?
Nu, ci pentru că vorbești în batjocură, nu ai intenții curate, și nici creștine!
Nici nu vreau să am astfel de intentii. Nu sunt creştin.
Pînă la urmă chiar dacă nu ești creștin, e omenește să ai intenții curate, și să nu fii batjocoritor, în orice caz, și orice loc, și în orice situația, și partea că nu ești creștin te privește, e și alegerea ta aici, nu pentru că nu te-ai născut creștin!
Tu mi-ai spus că am dat un răspuns "inteligent" şi m-ai făcut sectar. Nu ştiu care dintre noi are intenţii mai bune.
Doamne fereste cica wooden e ciudat?
"quote bosket" Trebuie să ne rugăm neîncetat, așa ne învață Scriptura!
vad ca esti un fanatic care sta cu crucea in mana si cand sta pe wc si jici ca oamenii normali sunt ciudati. Esti mai rau ca ala din tramvaiul 41 care intepa femeile cu acu!
Sau chiar esti ala?
în primul rînd tu ai început ofensiv la un răspuns de-al meu pașnic către un copil, deci din start nu ai avut nici o intenție bună de comunicare pașnică, ci ai atacat nebunește, pe urmă eu la rîndul meu am intrat din inerție în defensivă, ca orice om care trebuie să-și apere poziția, și nevinovăția, era și normal să bănuiesc că ai fi fost un sectar, după măsura reacției tale acide la felul nostru creștin de a ne ruga, dar am bănuit doar, nu am zis exact că ești, și apoi, apostrofarea între ghilimele a superlativului tău calitativ de inteligență a venit și ea firesc, ce așteptai să te laud!?!?
Iar tu bambino care vinzi pișcoturi, vindeșe prin altă parte, că aici nu prea au căutare, și învață să vorbești mai decent când e vorba despre dreapta credință, nu asocia spiritualitatea cu "wc" și chestii de fanatism, ai vreun studiu teologic de te dai așa tare, căți ani ai tu? la vîrsta ta mai ești feciară așa cum învață credința ortodoxă? ai vreun duhovnic, la care te spovedești regulat? asculți de părinți? asculți de Biserică? ce știi tu despre fanatism? tu poți face dferența între dreapta credință, și erezii? știi tu care e limita pănă la afi milostiv și cu cine? habar n-ai! cînd e vorba de dreapta credință, Sf. Părinți zic să fim sabie, altfle dă lupu la oi, și le sfîșie prin cuvinte amăgitoare și înșelătoare...
Nu am nevoie de tine să mă lauzi. Şi intenţiile mele, nu sunt bune doar din punctul tău de vedere.
Pot sa zic ca am terminat de mult o facultate, de inginerie ( nu am treaba cu partea spirituala, nu cred in religie de nicio culoare. Sunt foarte atrasa de tot ce tine legat de univers)
nu am duhovnic, nici nu stiu ce e ala.
nu ma spovedesc
Nu clac prin biserici de multi ani buni, poate cand eram mica si ma prosteau bunicii.
Sunt la casa mea, nu trebuie sa ascult de parinti
Daca ar fi fost o singura religie pe tt pamantul atunci as fi crezut si eu, dar sunt peste 20.000 de religii. Sunt unele mult mai interesante decat cea crestina ortodoxa.
Nu conteaza.Noi nu ne batem joc de religia ta.nu ar fi drept sa-ti bati tu joc de a noastra.Deci te rog iesi d-aci si du-te sa te rogi la Buda., nu vezi ca e vorba de Dumnezeu aici!?
Ahaaaa, păi cu tine, pișcoțico, e cam greu, ce să zic, dacă nu ai studii teologice, mai bine nu te băga în discuții religioase, așa e cuminte, că nici eu nu-mi prind urechile în inginerie, de nici o culoare, deși sunt om practic, și învăț orice, de la tăiat lemne cu drujba, instalții electrice, pînă la antene de satelit, claculatoare, și binențeles studile teologice care sunt pe primul loc în viața mea! Păcat că fiind româncă nu ești și ortodoxă, deși pentru mine a fi român, înseamnă neapărat și implicit a fi și ortodox, dar nu cred că e neapărat vina ta, e vorba în primmul rînd de creșterea din familie, și de arborele genealogic spiritual, adică cine din arbore, și ce a făcut, cum a crezut, noi suntem copii(cu accentul pe "o") ale înaintașilor noștri! În fața lui Dumnezeu, nici un studiu, sau diplomă nu contează, ci doar dreapta credință, dragostea de Dumnezeu, și sinceritatea!, dar nu e ușor să răzbați în viață, fiecare are problemele și greutățile lui, în veacul acesta apocaliptic fiind din ce în ce mai greu, pentru toată lumea! ai și tu grijă de tine, în felul tău!
Este un site liber. Aici intră cine vrea. Dacă vreau să mă distrez si să râd, intru la religie.
Şi de când religia înseamnă doar ortodoxia?
Bai incultule de unde ai auzit tu ca religia se refera doar la ortodoxie? tu esti la fel de credincios cum e capra din grajd! Daca iti bati joc de Budha te face mai credincios in fata zeului tau?
Fraierica comform monitorului oficial Legea nr. 489/2006 privind libertatea religioasă şi regimul general al cultelor
Publicată în Monitorul oficial Partea I, nr. 11/8.01.2007
http://www.culte.ro/DocumenteHtml.aspx?id=1661
deci am voie sa cred in ce religie vreau eu!
si asta mi se pare mult mai tare decat religia voastra
http://en.wikipedia.org/wiki/Jediism
De ce as vrea sa am studii teologice daca nu cred de nicio culoare in religiile acestea la fel de populare ca horoscopurile
Te inteleg sa fii atat de inversunat cu religia ta daca esti preot inseamna ca faci o gramada de bani. Biserica e cea mai corupta institutie din tara. Mult peste Institutul de Sanatate.
Daca ar fi sa bag la gazare cei mai corupti oameni din tara asta as incepe cu preotii care invart miliarde de euro! Acesti nemernici care jecmanesc pana si cel mai sarac om pentru o inmormantare!
Esti ateu atunci? Ateul=calugarul diavolului fara dar si poate!
Mai încearcă. Nu-s ateu.
Atunci esti budist! Tot dintre cei care merg spre Iad!
Nu,nu sunt nici budist.
Ce!? Ce-i aia? Ma abtin!
O data dimineata, pe urma la micul dejun, pranz si cina si seara, inainte de culcare- funda?