Nu conteaza.Noi nu ne batem joc de religia ta.nu ar fi drept sa-ti bati tu joc de a noastra.Deci te rog iesi d-aci si du-te sa te rogi la Buda., nu vezi ca e vorba de Dumnezeu aici!?
Ahaaaa, păi cu tine, pișcoțico, e cam greu, ce să zic, dacă nu ai studii teologice, mai bine nu te băga în discuții religioase, așa e cuminte, că nici eu nu-mi prind urechile în inginerie, de nici o culoare, deși sunt om practic, și învăț orice, de la tăiat lemne cu drujba, instalții electrice, pînă la antene de satelit, claculatoare, și binențeles studile teologice care sunt pe primul loc în viața mea! Păcat că fiind româncă nu ești și ortodoxă, deși pentru mine a fi român, înseamnă neapărat și implicit a fi și ortodox, dar nu cred că e neapărat vina ta, e vorba în primmul rînd de creșterea din familie, și de arborele genealogic spiritual, adică cine din arbore, și ce a făcut, cum a crezut, noi suntem copii(cu accentul pe "o") ale înaintașilor noștri! În fața lui Dumnezeu, nici un studiu, sau diplomă nu contează, ci doar dreapta credință, dragostea de Dumnezeu, și sinceritatea!, dar nu e ușor să răzbați în viață, fiecare are problemele și greutățile lui, în veacul acesta apocaliptic fiind din ce în ce mai greu, pentru toată lumea! ai și tu grijă de tine, în felul tău!
Este un site liber. Aici intră cine vrea. Dacă vreau să mă distrez si să râd, intru la religie.
Şi de când religia înseamnă doar ortodoxia?
Bai incultule de unde ai auzit tu ca religia se refera doar la ortodoxie? tu esti la fel de credincios cum e capra din grajd! Daca iti bati joc de Budha te face mai credincios in fata zeului tau?
Fraierica comform monitorului oficial Legea nr. 489/2006 privind libertatea religioasă şi regimul general al cultelor
Publicată în Monitorul oficial Partea I, nr. 11/8.01.2007
http://www.culte.ro/DocumenteHtml.aspx?id=1661
deci am voie sa cred in ce religie vreau eu!
si asta mi se pare mult mai tare decat religia voastra
http://en.wikipedia.org/wiki/Jediism
De ce as vrea sa am studii teologice daca nu cred de nicio culoare in religiile acestea la fel de populare ca horoscopurile
Te inteleg sa fii atat de inversunat cu religia ta daca esti preot inseamna ca faci o gramada de bani. Biserica e cea mai corupta institutie din tara. Mult peste Institutul de Sanatate.
Daca ar fi sa bag la gazare cei mai corupti oameni din tara asta as incepe cu preotii care invart miliarde de euro! Acesti nemernici care jecmanesc pana si cel mai sarac om pentru o inmormantare!
Esti ateu atunci? Ateul=calugarul diavolului fara dar si poate!
Atunci esti budist! Tot dintre cei care merg spre Iad!