No comment:
"...nu am ce sa-i cer la Dumnezeu pentru ca mi-a dat tot ce-mi trebuie. Obisnuiesc in schimb, destul de des, sa multumesc pentru tot ce mi-a dat."
De acelasi autor:
"Eu am fost la psihiatru, eram in prag de moarte (accese de panica, infarct, etc., mai tot timpul eram la urgenta) CREDE-MA, am primit 3 feluri de pastile pe care sa le iau de trei ori pe zi..."
https://www.tpu.ro/......zilnic-la/
WTF?!
Ma rog rar, chiar foarte rar, nu am ce sa-i cer la Dumnezeu pentru ca mi-a dat tot ce-mi trebuie. Obisnuiesc in schimb, destul de des, sa multumesc pentru tot ce mi-a dat.
A te ruga de mama sa te lase la joaca ce inseamna? daca iei cuvantul a te ruga = a te inchina, atunci cuvantul cuprinde mult mai multe. In dictionar cuvantul este explicat in intelesul pe care biserica l-a dat.
RÚGĂ, rugi, s. f. 1. Rugăminte, implorare. 2. Rugăciune
Din definitia de mai sus reiese ca rugaciune este sinonim cu implorare, iar a implora nu inseamna a multumi.
Sa fiu sincera, rog la Dumnezeu tatăl, foarte rar. Și când ma rog, de obicei ii cer sănătate pentru mama, frații și nepoții mei. ÎL rog ca tot ce nu am eu, (sănătate, copii, împliniri visurilor și foarte rar situație materiala) sa le de-a lor. Fac asta de când eram foarte mica. Acum de la un timp, am început sa ma rog mai des (de cand am început sa vorbesc cu cineva aici pe site și sa m-a indrume pe calea domnului. Și foarte mult ii mulțumesc pentru ceea ce am. Fie ca sunt bune sau rele...
De cate ori este nevoie, dar in special dimineata si seara. Credinta si rugaciunea este linistea sufletului si a mintii.
Https://www.youtube.com/watch?v=ADWnGqTYDaI
se roaga piesa pentru mine, deci nu ma rog.
nu, nu sunt ateu, cred in Dumenzeu
anonim_4396 întreabă: