| alin131 a întrebat:

De cate ori pe zi va rugati?

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| SilentRain a răspuns:

De fiecare data cand merg la toaleta

| Holiday a răspuns:

No comment:

"...nu am ce sa-i cer la Dumnezeu pentru ca mi-a dat tot ce-mi trebuie. Obisnuiesc in schimb, destul de des, sa multumesc pentru tot ce mi-a dat."

De acelasi autor:

"Eu am fost la psihiatru, eram in prag de moarte (accese de panica, infarct, etc., mai tot timpul eram la urgenta) CREDE-MA, am primit 3 feluri de pastile pe care sa le iau de trei ori pe zi..."

https://www.tpu.ro/......zilnic-la/

WTF?!

| Mircea08 a răspuns:

Ma rog rar, chiar foarte rar, nu am ce sa-i cer la Dumnezeu pentru ca mi-a dat tot ce-mi trebuie. Obisnuiesc in schimb, destul de des, sa multumesc pentru tot ce mi-a dat.

| qieiqpalz a răspuns (pentru Mircea08):

Nu te rogi sa ii ceri ceva...te rogi sa ii multumesti pentru tot si cu el poti vorbi ca cu un prieteb nu trebuie sa te apuci cu chestii pe care nu le zici din inima!

| Mircea08 a răspuns (pentru qieiqpalz):

A ruga nu inseamna a multumi.

Ba da intereseaza te ce e nu te rogi doar sa ceri ca nu e mos craciun

| Mircea08 a răspuns (pentru qieiqpalz):

A te ruga de mama sa te lase la joaca ce inseamna? daca iei cuvantul a te ruga = a te inchina, atunci cuvantul cuprinde mult mai multe. In dictionar cuvantul este explicat in intelesul pe care biserica l-a dat.
RÚGĂ, rugi, s. f. 1. Rugăminte, implorare. 2. Rugăciune
Din definitia de mai sus reiese ca rugaciune este sinonim cu implorare, iar a implora nu inseamna a multumi.

Numai incerc oricum tu o tii pe ata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fiu sincera, rog la Dumnezeu tatăl, foarte rar. Și când ma rog, de obicei ii cer sănătate pentru mama, frații și nepoții mei. ÎL rog ca tot ce nu am eu, (sănătate, copii, împliniri visurilor și foarte rar situație materiala) sa le de-a lor. Fac asta de când eram foarte mica. Acum de la un timp, am început sa ma rog mai des (de cand am început sa vorbesc cu cineva aici pe site și sa m-a indrume pe calea domnului. Și foarte mult ii mulțumesc pentru ceea ce am. Fie ca sunt bune sau rele...

| benny7 a răspuns:

Fac 3 rugăciuni, care ne scapă de orice rău din viață...

| qieiqpalz a răspuns (pentru benny7):

Seara inainte de somn

| slayer09 a răspuns:

De cate ori este nevoie, dar in special dimineata si seara. Credinta si rugaciunea este linistea sufletului si a mintii.

| Jannah a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=ADWnGqTYDaI

se roaga piesa pentru mine, deci nu ma rog.

nu, nu sunt ateu, cred in Dumenzeu

Întrebări similare