Buna
pai vine in ajun de Boboteaza/apoi in postul Pastelui si in ajun de Craciun..la oras vine cu 3-4 zile mai devreme
O zi buna
Nu ma lasa sa raspund la intrebare.Ma,,folosesc '' de asta, ppate reusesc.
Aici vine in ajun de Craciun si in ajunul Bobotezei.
Daca orasul e mai mare, e posibil sa vina mai devreme cu o zi doua.
Intreaba la biserica de,, traseul'' lor.
Cand cu ipocrizie se cer versete pentru orice tip de hartie igienica nou inventata, nu ai ce sa spui...
Dar daca e vorba de preotia crestina lasata chiar de Fiul lui Dumnezeu, aici nu sunt dubii in prin\vinta rolului si a misiunii sale...
Luca 10, 7- "Şi în această casă rămâneţi, mâncând şi bând cele ce vă vor da, căci vrednic este lucrătorul de plata sa."
Tare ma tem ca nu intelegi nimic din Biblie!
Pai tu nici atat nu stii ca nu poti sa-L vezi pe Dumnezeu si apoi sa ramai tot viu?
Pai era cineva atat de inconstient sa-L invite la masa lui pe Creator stiind ca asta va duce la moartea lui si a familiei sale?
Ce ar fi sa renunti sa mai imbarligi la minciuni, odata ca minciuna are picioare scurte si te auto-blamezi ca in cazul de fata. dar si pentru ca minciuna este un PACAT, si tu ca si credincios nu ai voie sa pacatuiesti!
Parintii vin in fiecare zi ca doar de aia e casa lor!
Iar preotii nu sunt parinti, ci doar niste farisei hulpavi care umbla dupa ceea ce se numeste "ochii Dracului" Adica BANI!
Un parinte nu vine la copii lui sa le ceara bani ci vine la copii lui sa le DEA bani si sa-i ajute.
Sa nu mai folosesti niciodata denumirea de Parinte pentru ca insusi Isus spune ca nu exista alt parinte decat Creatorul sau cei care te-au creat pe tine!
Popa.e bine? eu vreau sa stiu exact data cand vine ca sa pot sa dispar de acasa ca nu il sufar pe popa se baga in viata mea cu japca ..ma terorizeaza .....cand se apropie sarbatorile nu stiu unde sa dispar sa nu dau de el...
Pai daca asa treaba....nu esti obligata sa-l primesti/Nu-ti intra in casa daca tu nu-i deschizi usa.
Cea mai buna solutie e sa te bagi in baie sau in camara si sa stingi becul Asta daca n-ai control asupra usii de la intrare : ))
Stiu ca de anul nou, in jurul datei de 2 3... oricum, in prima saptamana de anul nou