| gratian a întrebat:

De cateva luni sunt cantor la biserica din sat si m-am hotarat sa-mi iau si eu Aghiasmatarul Mic carte necesara sfintelor slujbe.
Intrebarea mea este; Am voie sa tin o astfel de carte la mine acasa? Deoarece am nevoie de cartea mea personala.
Va rog vreau raspunsuri serioase!

4 răspunsuri:
| veverushca a răspuns:

Cunosti vreun motiv pentru care sa crezi ca nu ai avea voie sa tii o asemenea carte acasa? Nu cred ca aceasta carte ar trebui tinuta doar intr-un loc special.

| Marian001 a răspuns:

Da, poti sa iei acasa ce carte doresti.Dar de ce nu iti iei un Molitfelnic cred ca iti e mai de folos.

| angelica02 a răspuns:

Buna serios iti spun si eu am auzit ca cica nu e bine sa tii o carte sfanta acasa,dar sa stii ca am intrebat o femeie care canta la biserica daca este bine sa tii Biblia acasa si mi-a zis ca da,ca are si ea doua acasa, si totusi si eu cred la fel ca este bine, si da trebuie sa o tii intr-un loc curat, mai ales ca e pentru sufletul tau si ca vrei sa te rogi din-contra Dumnezeu se bucura cand vede oameni credinciosi, si eu ma bucur pentru asta! Succes

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Ti-ai pus intrebarea : -pentru cine faci acest serviciu? In slujba cui esti? Cere Dumnezeul Atotputernic asa ceva de la tine?