Aşteptam întrebarea asta
nu ne-a creat pentru că era singur şi avea nevoie de companie. Dumnezeu este complet în sine şi nu are nevoie de nimic de la nimeni.
Însă iubirea sa, o calitate activă,(şi cu calitatea asta ne naştem şi noi) l-a făcut să dorească să împartă bucuriile vieții cu creaturi inteligente, care pot să preţuiască acest dar (păcat că mulţi nu-l preţuiesc si-l calcă în picioare).
o seară plăcută!
Omul,capodopera creatiei lui Dumnezeu, a fost creat din iubire, sa stapaneasca pamantul. Geneza 1:-28-26.
A creat lumea din iubire, ca si alte fiinte sa se impartaseasca din El si ca El insusi se bucura vazand creaturile Sale bucurandu-se.
Saitul acesta e plin de religiosi(cred in religii)si de sectanti nu este nici un credincios/intre religie si credinta este o mare diferenta.pe saitul acesta sunt doar persoane intoxicate cu pasaje biblice, si le repeta ca niste roboti, fara sa-si foloseasca ratiunea.vise placute
Eu nu am religie. De aceea am spus credincios Si scuze daca am inteles gresit daca tu crezi intr-un Dumnezeu nu trebuia sa ma intrebi asta.
Eu totusi m-am nascut intr-o religie crestin ortodoxa dar pe parcurs mi-am cam schimbat parerile despre religii, chiar daca m-am nascut in religia crestin ortodoxa, nu mai cred in ea si cum pamantul este impanzit de religii, na-i ce-i face.nici macar pastele nu reprezinta ceva serios/pentru. unii inseamna eliberarea de sub robia egiptului cand moise a trecut marea rosie, altii memoriaza moartea lui Hristos, iar noi invierea, ciudat dar asta este/nu stiam pana acum, citindul pe josephus flavius am aflat.
Exista 2 teorii care circula momentan prin lumea asta
1 ori am fost colonizati (s-a gasit creanii de cristal datand de acum 13 mii de ani. oamenii de stiinta nu inteleg cum au putut fi construite)
2.ori ne-a creat cineva cu cateva milioane de ani in urma.(creatorul)sau inginerie genetica.candva vom afla cu a spus St.Hawking
Hei mersi de funda!
o seara buna!
Domnule Chioru' am scris intrebare adresata credinciosilor. Sau poate aveti o problema de intelegere nu stiu dar stati va rog in banca d-voastra daca nu sunteti vizat.
Fiindca a vrut.
daca vrei sa aflii mai multe detalii, poate Il vei intreba chiar tu.
"Dumnezeu a creat fiinte dupa asemanarea lui." si animalele nu se aseamana lui.
In Biblie nu este specificat exact de ce si cum s-au creat oamenii, deoarece Biblia a fost scrisa de oameni. Cu toate ca unii zic ca Pentateuhul a fost scris de Dumnezeu, este o afirmatie falsa. Citind mai multe versete din Biblie, poti dezlega ca toata Biblia a fost scrisa de oameni (diferiti probabil). Cand a aparut Biblia, nu erau capitole gen Isaia, Ieremia, Matei. Toate aceste nume au fost adaugate cu multi ani dupa lansarea originala (sau gasirea unor testamente si documente vechi).
Biblia nu a dovedit si nu poate dovedi de ce au fost facuti oamenii, si cum. Biblia spune doar ca oamenii au fost facuti, nimic mai mult.
îmi poţi da te rog sursa de unde te-ai informat?
Scuze, am gresit punctuatia. Prima faza era de fapt o intrebare.
Dumnezeua creat oameni din iubirea sa fata de noi... tu ce parere ai?
Ca sa fim credinciosi sa ne rugam si tu ar trebui sa ii multumesti ca traiesti si ca ti-a dat viata nu sa pui o astfel de intrebare!
Dumnezeu a creat oamenii acum milioane de ani pentru a se ruga la zei (deoarece practic si logic religia s-a facut in era noua (dupa Hristos)). Mari crestini sunteti unii, dar la logica mai slab stati.
Intrebarile se pun pe orice tema, nu cred ca esti atat de redusa incat sa te feresti sa pui o intrebare.
Ai cui zei mai belzebuth?