| fetitaCUPiscoturile a întrebat:

De ce a trait Adam peste 900 de ani? A facut sex si cu alte femei in perioada asta sau a stat numai cu Eva?

Răspuns Câştigător
| ionutzul31 a răspuns:

Sa aiba multi urmasi.Va dati seama cum avea Eva pe***a dupa 900 de ani de sex? happyrolling on the floor

6 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu știu, că nu i-am numărat coastele.

| Danutza27 a răspuns:

Garantat numai cu Eva ca nu aveau ei habar ce este pe TPU

| hummer24 a răspuns:

Esti sigura ca Adam arata ca noi?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In facultate, la interpretarea textelor de la cursul de literatura comparata ni s-a spus clar: e foarte important sa vezi textul prin mentalitatea epocii in care a fost scris. Incearca si tu sa aplici chestia asta in viata. Adica, nu gandi trecutul indepartat din perspectiva prezentului in care traiesti. Nu vei reusi sa intelegi nimic. Si cand vei reusi sa faci asta, vei pune intrebari inteligente. Da, poti sa dai cu supid si nefolositor pana nu mai poti. Si nu te mai obosi sa-mi scrii tampenii pe mesajul privat. Multumesc.

| Ys a răspuns:

Adam si Eva au avut 2 copii pe CAIN si ABEL si CAIN s-a casatorit si a avut copii si asa mai departe dar Adam si Eva au fost omorati dupa de ce a nascut cei 2 copii pentru ca au pacatuit

| Zeus50 a răspuns:

Adam a trait 900 de ani pentru ca nu se indepartase de Dumnezeu, chiar daca a cazut in pacat tot era apropae de Dumneze.Acum noi traim atat de puti pentru ca am cazut in pacat si pacatul face parte din viata noastra de zii cu zi.

@z0z0:Adam a murit in timpul potpului!