| CherryLove a întrebat:

De ce acceseaza ateii sectiunea religie atata timp cat ei nu cred in existenta lui Dumnezeu si implicit si a Diavolului?

43 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Ca sa-si spuna parerea,ce-i asa greu de perceput? Mai ales ca ateii si non-religiosii in general,sunt mai desteptii decat crestinii,si au ce sa spuna,nu ca voi, care luati citate din Biblie si ziceti pur si simplu ca Dumnezeu exista, fara sa aduceti dovezi clare.

| eandopuncttk a răspuns:

Pentru ca ne distram la câte aberatii vã pot "debita" creierasele alea "destepte". De aia happy inteles`ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Satana isi intinde antenele peste tot in incercarea de a cistiga adepti.Numai bine.

| EmaS a răspuns:

Pentru ca Dumnezeu a pus in fiecare om gandul vesniciei.Si,chiar daca ei nu vor sa creada, exista acolo ceva ce nu le da pacea.Este Glasul lui Dumnezeu.

| DragosConstantin a răspuns:

Vor si ei sa stie de ce noi crestinii credem in Dumnezeu fara sa fie dovezi stiintifice, dar nu pot sa isi dea seama ce ironie! laughing

| Vladuthz a răspuns:

Singura explicatie: De plictiseala. Eu sunt ateu si umblu pe TPU cand n-am ce face, asa mai imi ocup timpuhee hee

| Bogdanux a răspuns:

Fiecare are dreptul sa intre la ce categorie vrea, nu ti se pare corect?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca vor s-arate ca ei sunt mai speciali. Nu fi si tu asa rea, lasa oamenii sa se simta bine. Mai tii minte cand eram noi pe vremuri rockeri si ne certam cu depescharii? La fel si astia happy

| alexandra2859 a răspuns:

Ca sa vedem ce lucruri stupide intreaba.

| MortemAeternum a răspuns:

Ca sa aveti voi pe cine injura, ca sa ne aratati "dragostea' pe care Isus va spus s-o aveti pentru aproapele vostru.
Sau poate doar de distractie, sa ma uit la ipocriti ca la gradina zoologica.

| wales a răspuns:

Religia nu ține doar de creștinism, ci implică orice ideologie legată de viață. În studiul religiilor, întâlnim definiții ale religiilor teiste și ateiste. Pe scurt, ateismul se comportă la fel ca și teismul, dar reprezintă opusul teismului. Pe creștin nu trebui să-l deranjeze prezența ateului, în primul rând mesajul este pentru cei care nu cred în Dumnezeu. O problemă ar fi limbajul folosit în `` confruntări ``! Aici într-adevăr ar fi ceva de discutat.

| FucktheSystem a răspuns:

Dacă prostia este o artă toți care repetă întrebarea asta la nesfârșit sunt cu adevărat artiști.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai auzit de libertatea de exprimare? dn cauza ei intram, cei daca nu credem in diavol, dumnezeu, raspundem unor intrebari parca asta inseamna TPU sa ne ajutam nu? crezi ca ateii sunt niste prosti care nu pot raspunde dar tu esti geniu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ateii sunt satanisti? sudezii sunt un popor de satanistii macar le cunosti de afirmi asta?

anonim_4396

Raymusic,am afirmat sau am scris eu asa ceva? Nu.Altceva am vrut sa spun.Te rog sa fii putin mai atent.Nici macar nu am amintit de atei.Numai bine.

anonim_4396

Satana isi intinde antenele peste tot in incercarea de a cistiga adepti.Numai bine.

anonim_4396

Ai redat exact ce am scris; unde mentionez eu ceva de sau despre atei? Citeste printre cuvinte si ai sa intelegi.

anonim_4396

De ce ai scris ca satana cauta adepti la o intrebare despre ateii?

anonim_4396

Am sa te las sa gindesti singur; sint sigur ca in final iti vei da seama ce am spus.

| CherryLove explică (pentru Bogdanux):

Intr-adevar fiecare are dreptul sa intre in ce categorie doreste dar ce relevanta are sfatul unui ateu la intrebarea unui credincios?

| CherryLove explică (pentru MortemAeternum):

Si voi sustineti ca sunteti mari iluminati mentali si ca stiti ca credinta e o prostie. Nu vedeti cum va stapaneste satana sa faceti numai rau si sa va invrajbiti aproapele sa pacatuiasca, faptul ca sunteti atei va face imuni in fata satanei sunteti marionetele ei pe cand daca erati de partea lui Dumnezeu aveati protectia Lui.

| FucktheSystem a răspuns (pentru CherryLove):

Are luând în considerare că un ateu poate să fie mai bine informat decât un creștin asupra unei probleme legate de religie chiar dacă nu practică acea religie.
În plus există și întrebări puse de credincioși ateilor pentru a fi lămuriți de anumite aspecte sau pentru a încerca să-i lămurească pe atei. Acum înțelegi? A fost așa de greu să gândești și tu puțin?

| MortemAeternum a răspuns (pentru CherryLove):

In primul rand satan nu exista, pentru ca nici Dumnezeu nu exista. In al doilea rand nimeni nu se crede "iluminat", noi pur si simplu va chestionam credinta, este asta un pacat?
Acum ceea ce spui tu, cum ca am fi marionetele lui satan este total impotriva adevarului teologic, deoarece Dumnezeu ne-a dat liber arbitru, citeste macar biblia, inainte sa spui ca esti crestin(a), ca spui numai bazaconii si din punct de vedere teologic si din punct de vedere logic.

| CherryLove explică (pentru FucktheSystem):

Cand am spus intrebarea unui crestin ma refeream la o chestie care are legatura cu relatie dintre un credincios si Dumnezeu nu neaparat ca un crestin sau stiu eu cine pune o intrebare adresata ateilor. Aveti voi mereu impresia ca sunteti mai dotati intelectual decat crestini.

| Bogdanux a răspuns (pentru CherryLove):

Sunt atei care stiu mai multe despre anumite chestii ce tin de religie [chiar daca le considera nule] decat crestini, care nu stiu pe ce lume traiesc, dar le place sa intre in turma pentru a nu fi etichetati.

| FucktheSystem a răspuns (pentru CherryLove):

Dar cine a zis că un ateu poate să răspundă tuturor întrebărilor? Nici un crești nu poate. Dar dacă nu poți să răpunzi unei întrebări asta nu înseamnă că n-ai putea să răspunzi altora deci întrebarea ta e tot fără săns. Multe întrebări de aici sunt legate de opinia ta, de ce nu mi-aș putea da opinia despre un anumit subiect legat de divinitate? În plus să fim serioși în zilele noastre majoritatea creștinilor nici n-au deschis biblia iar dacă-i întrebi de ce cred o să primești sec un răspuns de genul: „Așa e bine!". Cum poți să-i ceri unui asemenea om o părere când el nici nu știe de ce crede?

Oricum, n-am impresia că sunt mai dotată intelectual decât creștinii, dar în zilele noastre sunt din ce în mai puțini creștini inteligenți. M-a șocat că pe clasa a8a înainte de examene colegii vroiau să mergem la biserică să ne rugăm pentru succes.Au și fost, s-au rugat, au pupat icoane și după s-au mirat că au luat 5 în examene și cei care au stat acasă să învețe au luat peste 9. Cum să nu mă simt mai dotată decât un om care în loc se învețe se duce la Biserică cu speranța că-i cade informația din cer?

| CherryLove explică (pentru FucktheSystem):

Daca o luam asa sa stii ca sunt oameni care nu au avut bani nici sa si cumpere o carticica de rugaciuni dar biblia. Eu nu ii urasc pe atei doar pentru ca nu cred in Dumnezeu pentru ca in fond aia este alegerea lor si nu am deplinatatea de a le judeca alegerea, dar nu mi convine faptul ca tot vor sa anexeze credinciosi spunandu-le ca habar n-au de ce cred si etc. Ptr ca chiar daca le aduceti voi argumente nu o sa ii faceti brusc sa se intoarca impotriva lui Dumnezeu. Uite ca credinta in Dumnezeu e mai presus de intelegerea si priceperea omului astfel ca la El nu poti ajunge cu mintea ci cu sufletul. Pe Dumnezeu il simti nu il intelegi, pentru ca Dumnezeu a lasat Duh sfant in inimile noaste nu in creier, ne-a lasat minte sa judecam ce facem dar sa nu uitam ca suntem raspunzatori de deciziile noastre mai devreme sau mai tarziu. Iar aici se incheie aceasta tocmeala pentru ca nu imi place polemica asta in legatura cu cine are dreptate. Fiecare considera ca are dreptate. Fiecare sa faca ce simte mai bine si sa nu ii mai spuna celuilalt ce sa faca in ce sa creada etc. Eu stiu ca Dumnezeu exista, poate mai tarziu o sa va schimbati si voi orientarea si o sa va intoarceti la El cand o sa va vedeti neputinciosi.

| alexandrabacau97 a răspuns (pentru Dumnezău):

Da-mi o dovada ca Dumnezeu nu exista.

| Polaris a răspuns:

De ce accesează adulții categoria Adolescenți dacă au peste 18 ani?

| alexandrabacau97 a răspuns (pentru MortemAeternum):

Dumnezeu ne-a dat puterea de a alge : sa fim de partea celui rau sau de partea Lui Dumnezeu (Cel Bun)