| ShowTim3 a întrebat:

laughingDe ce acum 7 zile nu ma rugam la Dumnezeu si acum imi vine sa ii pup picioarele motive
1.Liceul este in top in tara, adica puscari, exigent rau (eu nu sunt )
2. Fetele sunt cat un SUV straight face si cam toate, nu am decat 3 fete bune, si alea ocupate, si cand zic bune, sa nu credeti ca arata extraordinar.
3.cryingM-as ruga si la dracu sa ma mute intr-o clasa cu tatele mai mici ( deoarece media tatelor sunt de 2 ori mai mari decat a lui pamela anderson )
Sa imi dea si mie macar 5 fete fara caroserie busita in clasa si sa nu fie tocilare laughing Asta a fost mana dracului ca am nimerit in clasa asta.
laughingNu stiam cum sa plec dracu toate alea urate se uitau la mine happy si alea frumoase nu se uitau deloc, laughing
Nu ca as avea cineva cu fetele astea, ma inteleg bine cu oricene da e prea exagerat in mama masii straight face 1-5-10-15 da nu toate Dumnezeu!
Si eu care ma consideram chiar fara fite, si ca nu conteaza aspectul, dar am si eu o limita totusi straight face vreau sa ma duc cu una sa nu imi fie rusine ca e cat motostivuitorul si e mai mare ca mine.
Si mai au si fete de copil laughing parca eram la clasa 7... cred ca am ramas repetent, eu cu fata serioasa, parca sunt la cresa laughing ma intreb daca nu am intrat la clasa cu probleme speciale.
Cine nu crede in Dumnezeu asta pateste... mai nou chiar vreau sa ma duc la Biserica sa ma rog happybine simt si nevoia ca am multe sub presulet din clasa 1 nu am mai fost acolo (tot liceul e asa stati linistiti )

11 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Că nu m-am rugat am ajuns în liceul în care vroiam, am colegi geniali, liceul e plin de tipi drăguți (și pletoși) deci ce aș putea să cer mai mult?
Cred că ai stat prea puțin timp fără să te rogi, încearcă să stai mai mult timp fără să te rogi și atunci o să-ți meargă mai bine.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Deci Gizaz exista!:-o
*moare*

| Minks a răspuns:

La ce nivel de exprimare ai, mi-e mila de tine, sincer.

| evostyle7 a răspuns:

Si daca acum 7 zile te rugai aveai vreo sansa sa pici in alta clasa? Zarurile erau deja aruncate prietene, listele cu elevii corespondenti fiecarei clase erau facute.

| jadir a răspuns:

Cthulhu666 dupa cifra pe care o porti se pare ca esti mai mult decat ateu, Cat despre ShowTim3 esti tare ai un simt al umorului negru foarte interesant.Si da ai dreptate toti ne punem aceleasi intrebari cum se face ca pe cele care nu le vrem.dar ne vor ele pe cele pe care le vrem nu ne vor ele, am trecut peste. Coincidenta a facut sa-mi placa una si sentimentul sa fie reciproc, ai rabdare ti se va intampla si tie.

| dr0wn a răspuns:

E mai usor sa te rogi la un Zeu decat sa iei initiativa. happy

| danutz24 a răspuns:

Si acum vrei sa te rogi la Dumnezeu sa iti dea fete frumoase lol. Oricum deja era planificat sa fi cu colegii astia in clasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pffff... " e jale pe valeeeee " happy

| crazydee a răspuns:

O doamne laughing

| Trolololololol a răspuns:

Cauta fete prin oras.

| BeatrizBenz a răspuns:

Sa-ti explic ceva: ti-a trecut vreodata prin capsorul ala ca poate si tu...cum sa-ti zic mai frumos thinking esti urat?
Zic si eu, nu dau cu parul.