Că nu m-am rugat am ajuns în liceul în care vroiam, am colegi geniali, liceul e plin de tipi drăguți (și pletoși) deci ce aș putea să cer mai mult?
Cred că ai stat prea puțin timp fără să te rogi, încearcă să stai mai mult timp fără să te rogi și atunci o să-ți meargă mai bine.
Si daca acum 7 zile te rugai aveai vreo sansa sa pici in alta clasa? Zarurile erau deja aruncate prietene, listele cu elevii corespondenti fiecarei clase erau facute.
Cthulhu666 dupa cifra pe care o porti se pare ca esti mai mult decat ateu, Cat despre ShowTim3 esti tare ai un simt al umorului negru foarte interesant.Si da ai dreptate toti ne punem aceleasi intrebari cum se face ca pe cele care nu le vrem.dar ne vor ele pe cele pe care le vrem nu ne vor ele, am trecut peste. Coincidenta a facut sa-mi placa una si sentimentul sa fie reciproc, ai rabdare ti se va intampla si tie.
Si acum vrei sa te rogi la Dumnezeu sa iti dea fete frumoase lol. Oricum deja era planificat sa fi cu colegii astia in clasa.
Sa-ti explic ceva: ti-a trecut vreodata prin capsorul ala ca poate si tu...cum sa-ti zic mai frumos esti urat?
Zic si eu, nu dau cu parul.