Ce frumoasa s-a facut Ema de cand nu am mai intrat pe TPU! A devenit o bunaciune! Bai sa mai zica cineva ca TPU nu ajuta!
Sau e fi-sa?
Ema? Ce mai faci?
Si un raspuns la intrebare:crestinii adevarati nu se considera superiori.Ca o completare a credintei, un om trebuie sa detina mult bun simt si modestie.
Multi cred ca daca au citit Biblia si bat 10 rugaciuni pe zi au un grad de superioritate fata de cei care nu au facut astea.
Cand ai timp sau chef citeste Conversatii cu Dumnezeu.Acolo ni se vorbeste despre o altfel de credinta, o credinta ce poate fi mult mai usor acceptata in lumea de azi.
Buna, nu te-am vazut de mult!
Ai dreptate, crestinii adevarati nu se considera superiori, din contra, ei slujesc celorlalti.
N-ai nimerit-o. Mai ai dreptul la doua incercari din trei. Dupa asta te arunc in jacuzzi cu caprele lui Hombre
Ema a intinerit de cand o arde cu credinta pe aici, mai ca-mi vine sa-mi fac patul in biserica de cand a inflorit asa, am gandul numai la ea si am innebunit de tot incat nici un sobor de preoti nu mai ma dezleaga.
Te-a corupt Ema mai Hombre.Acum te vad pocait! Mai doua ca ea pe aici si uiti de capre, jacuzzi si toate cele.Sa vezi cum te faci popa cu norma intreaga
Crezi ca ar rezista ispitei de a bea vinul de la taina sfintei Impartasanii? Ar face prapad!
Ema cine te-a miluit ultima data de te-ai facut asa frumoasa? Schimba poza ca pic si eu in pacatul lui Hombre.
frato întreabă: