Ateii? Care atei?
Noi? Care noi? Crestinii? Ortodocsi? Asuma-ti identitatea.
Imi dau cu presupusul aici doar, dar cred ca multe din raspunsurile crestinilor (includ aici citate biblice, pilde, psalmi, etc) denota o gandire scolareasca, lipsita de argumente si rationament.
Cu alte cuvinte, unele idei frizeaza prostia. Ateii sunt obisnuiti cu LOGICA. Probabil ati studiat-o la scoala. Aceasta e total opusa credintei. Sunt doau seturi de valori si directii in viata total antagonice.
Un al doilea motiv, foarte important, ar fi nevoia de prejudecata a celor care se considera crestini. Vorbeam cu un buddhist acum ceva luni bune. Nu l-a interesat confesiunea mea, nu a vrut sa ma converteasca sau "sa-mi arate calea". Mi-a prezentat religia lui cu bune si rele. Nu mi-a spus ca el detine "adevarul suprem", ca voi arde in iad, ca Buddha e cel mai tare si trebuie sa ma inchin lui.
Cred, cu toata taria, ca unii crestini sunt cele mai indoctrinate si indobitocite animale pe care le-a putut crea religia. Si nu vorbesc aici de zeloti sau fundamentalisti care exista in toate religiile.
Asadar, intrebati-va, dragi crestini, de ce va uraste lumea? Pentru ca voi va urati. Totul este o imagine in reflexie, iar karma se intoarce mereu.
Asadar, sfatul meu e sa fiti precum va recomanda zeul vostru Iisus. Daca ati trai in conformitate cu legile lui, ati fi si fericiti si admirati.
1.Iisus nu e zeu ci Fiul Lui Dumnezeu
2. Budhisti spun asta ca nu sunt dezvoltati!
Zeu adica divinitate, nu ai cum sa afirmi ca isus nu este zeu.
isus nu este fiul lui dumnezeu, ca doar nu sa *** cu stelele. isus este chiar dumnezeu
Pentru ca si voi raspundeti urat la unele lucruri pe care ei le prezinta.
Nu sunteti toleranti si nu incercati macar sa vedeti lucrurile religioase si din alt unghi.
Nu se intampla nimic daca o faceti.
Daca ai fi fost satanist in adevaratul sens al cuvantului ai fi ramas acolo sa te dezvolti. Sau macar ramaneai ateu si cercetai lumea. Ai grija, poate maine-poimaine te faci buddhist!
ce sa dezvolt? nu merge nimic. si ateu de ce sa fiu atata timp cat am gasit niste DOVEZI bune impotriva lor? Ia uita-te la intrebari la prima intrebare e si pentru satanistii dar si pentru voi!
Care noi? Ce dovezi ai gasit impotriva ateismului? Ai fi primul la nivel mondial! Ai grija ce vorbesti ca altii nu te iarta!
Uita-te la prima sau a doua intrebare de la Religie, prima data am scris pentru satanisti iar apoi pentru atei.
Acum este randul pentru atei:
Parca atei credeau numai ce vedeau dar efapt se contrazic pana si pe ei insasi:ei cred in Teoria Big Bang dar asta a fost(parerea lor FALSA) cu FOARTE mult timp in urma deci ei nu au vazut asta pentru ca nu existau dar bineinteles ca vor mai zice ca a fost facut in laborator...dea.
Next:
Daca oamenii s-au dezvoltat din maimute de ce nu se mai dezvolta si azi din ele? Pentru ca e FALS!
Next:
Ei cred ca in trecut au existat dinozauri:O:
Dar cine cred in aceste prostii imaginare? daca le spui ca exista balaurii ei spun ca e fals dar dinozaurii nu sunt acelasi lucru? Dea.
Mai nou:O:
Am vazut recent la televizor ca dca un om ar intra intr-o gaura neagra si ar sta NUMAI 5 minute si s-ar intoarce pe pamant ar fi trecut 50 ani... FALS
Cum explicati asta?
Daca ei cred ca au venit din maimute rezulta ca sunt maimute....THINK ABOUT IT!
E cam rar ca un ateu sa se reintoarca in acelasi loc unde a fost, a vazut cum e si a vazut apoi cum e fara...
Nu ma intereseaza ce ai scris nici pentru atei, nici pentru satanisti.
1. Nu poti vedea Big-Bang-ul, ar fi ilogic, dar poti vedea efectele lui.
Astronomii au reusit sa masoare densitatea critica a Universului folosind WMAP (mai multe detalii aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Wilkinson_... ropy_Probe) si au calculat densitatea Universului.
Expansiunea nu incetineste, ci accelereaza. O forta misterioasa impinge galaxiile tot mai repede unele de celelalte, si habar n-avem ce este. Tot ceea ce stim e ca exista. Forta a fost denumita "energie intunecata". Deci, cam asta va fi sfarsitul. Forta energiei intunecate va continua sa accelereze expansiunea Universului, galaxiile indepartate vor disparea (nu le vom mai putea vedea), vor epuiza tot gazul si praful stelelor, ajungand in cele din urma gauri negre. Acestea vor decadea in cele din urma, si probabil materia insasi va decadea, transformandu-se inapoi in energie. Cam asta e sfarsitul materiei.
2. Se cheama evolutie. Nu merge in ce sens vrei tu. Studiaza Darwin si legile geneticii.
3. Tu nu vizitezi muzeele de stiinta ale naturii? Acolo sunt DINOZAURI.
4. Gaurile de vierme sunt pur teoretice si intrec cu mult cunostintele tale. E vorba de fizica cuantica teoretica.
Andrei nu inteleg de ce te complici...fiecare crede in ce vrea, iar din cate stiu eu cei credinciosi nu au dreptul de a-i critica pe ceilalti care cred alta religie sau nu cred in nimic. Fiecare crede in ce vrea si noi, crestinii, nu avem dretul de a-i judeca.
Eu sunt un crestin desavarsit, nu frecventez biserica, dar cred in Dumnezeu, insa nu-mi permit sa-i judec pe atei.
Budhisti spun asta ca nu sunt dezvoltati--- Tare imi este ca sunt printre cei mai dezvoltati din punct de vedere spiritual, mai mult decat vom fi noi vreodata.
Sa inteleg ca toate sectele care au vraji sau meditatii(pagane) sunt cele mai bune? Din cate am experimentat pe propria mea piele, numai 50% din prostiile alea sunt reale.
De ce consideri meditatiile ca fiind pagane?
Meditatia e o metoda de introspectie, de a te cunoaste mai bine pe tine ca fiinta, de ati descoperi gandurile, dorintele cele mai profunde.
De a te ajuta sa te accepti cu bune si rele si sa accepti lumea din jur.
Aia era regula satanistilor, noi trebuie sa indreptam inapoi la credinta.
Nu numai meditatiile ci si vrajile.Ia zi-mi alea la ce mai folosesc
Nu e de ras...
Nu ai stat niciodata tu cu tine, sa incerci sa te descoperi?
Vrajile, depinde in ce sens. Vrajile cu magie neagra ori vrajile care au loc in cultura tribala?
Meditatia e "pagana"?!?! Tu gandesti cand scrii ceva pe site-ul asta, acum fara suparare?
Nu..Meditatia poate fi pentru oricine pana si pentru un crestin.Ma refeream la cele satanice cu sarpele Kundalini.
Bai maimutel. Am niste lucruri sa-ti reprosez, si ti le zic prieteneste:
1. Budismul este NET superior crestinismului, deoarece el nu este batut in cuie si nu indobitoceste lumea spre a crede numai idiotenii fara noima. A, ca tu esti incult si nu ai habar cu ce se mananca religiile orientale, asta-i problema ta personala. Gloata-i mare, daca vrei sa ramai in ea, iti urez mult succes, desi nu o sa ai nevoie prea mare de el.
2. Nici despre satanism nu ai nici o idee. Odata ce intrii in aceasta religie/ cale, ai doua variante: Avansezi, sau te lasi, insa sigur, iti garantez nu te intorci la alte religii idioate care topesc ratiunea si intelectul uman.
3. Sunt tare curios sa vad ce dovezi ai tu impotriva budismului si a altor religii, odata ce nu ai habar despre ele, si nici despre propria religie iti garantez ca nu stii mai nimic.
4. etc.
Lamureste-ma si pe mine, cum iti poti suporta singur ipocrizia si ignoranta? Nu de alta, dar incerc sa aflu mai multe despre oameni...
Tu nu ti-ai bate joc daca un om de 40 de ani ar veni la tine si ti-ar spune ca daca nu crezi in Mos Craciun nu vei primi cadouri?
Cum explicati ca satanistii se inchina de fapt la niste ingeri pe care ei ii numesc demoni! exemplu:Beelzebuth, Astaroth, Azazel care sunt ingeri si isi bat joc de satanistii si ei ii mai numesc si "maestrii" pe langa asta cum mai explicati ca ei spun niste cuvinte si dupa apare imediat un demon CHIAR DIN IAD! da..se numeste invocarea! si satan care se lauda pana si pe el insusi, uite ce zice nemernicul:
Mie îmi sunt cunoscute atât adevărul cât şi falsitatea.
Eu răsplătesc pe fiii lui Adam şi îi gratific cu recompense cunoscune numai Mie.
pe langa ca satan asta se crede si zeu si stiutor, uite dovada ca nu stie nimic:
Am fost, sunt şi nu voi cunoaşte sfârşitul.
Mai mult, aceasta creatura se crede puternica si facatoare de minuni:
Îmi descopăr minunăţiile celor le caută şi miracolele Mele înaintea celor ce le primesc
asta de la satanistii este luata din cartea lor "neagra" al jilway
"Ateii astia satanisti si prosti"-spusele celor mai multi crestini.
De ce multi crestini au vrut chiar sa ma omoare? De ce primesc foarte frecvent amenintari cu moartea de la crestini?
De ce acum cateva luni un grup de crestini au vrut sa ma omoare in bataie, pe motivul ca am vrut sa-mi explice cateva citate din biblie, de sigur eronate.
De ce nici-un crestin nu are incredere in mine, de ce toti crestinii cred ca sunt posedat de demoni, de ce crestinii imi spun ca n-am inima, de ce crestinii imi spus ca sunt nebun, prost, monstru, retardat, etc. De ce?
Asta ii invata cuvantul lui Iisus pe crestini?
In conceptia crestineasca ar trebui sa ajungi in iad, devreme ce l-ai ascultat cam mult pe satan... deci ne vedem acolo.
anonim_4396 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: