| AndreiCosmin2 a întrebat:

De ce ateii isi tot bat joc de noi? haideti sa raspundem la intrebari si sa raspandim pe Dumnezeu, eu am raspuns si va las si pe voi!

49 răspunsuri:
| Scarbo a răspuns (pentru AndreiCosmin2):

Stiu ca doar satanistii moderni au reguli, ceilalati nu au, si pot face tot ceea ce le duce capul in ritualuri.

| sublime89 a răspuns:

Inca nu v-ati saturat de lupta asta pe care o pierdeti in fiecare zi? Nu aveti cum sa castigati pentru ca totul este impotriva voastra: stiinta, dovezile, logica, adevarul etc. Cand o sa dovediti ca evenimentele din biblie chiar au avut loc, atunci ati castigat. Pana atunci, doar infrangeri.

| Radeas1 a răspuns:

Simplu! Dacă nu eşti creştin eşti cretin. Dar asta nu înseamnă că eu nu cred în teoria evoluţiei. De ce mi se pare că tu eşti un om uşor de influenţat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu de cine isi bat joc ateii, sau daca macar isi bat joc de cineva. Nu am avut niciodata probleme in a comunica cu cineva care este ateu, chiar daca eu sunt crestin. Sunt tot oameni, la fel ca toti ceilalti de pe pamant. Si hai sa fim sinceri, exista si crestini care isi bat joc de atei.

| Mădă0611 a răspuns:

Cum ai vrea sa i se raspunda unei persoane care zice "Eu am fost satanist...si ateu si acum credincios.", sau celor care cred ca ateii sunt posedati, criminali, sau ce le mai poate neuronu nascoci?

Repet ce ti-am zis la alta intrebare: un ateu care a fost teist nu mai devine teist in vecii vecilor, toti ex "ateii" sunt... stau cam prost cu gandirea; sunt teisti anti teisti. laughing

| ErrorFound a răspuns:

De ce NE batem joc de voi? Fiindca religia voastra e comedie pentru oamenii cu un IQ mai mare de 110.

| HellGirl666 a răspuns:

✰ Ateii nu-și bat joc de voi. Viața o face!

| Katczinsky a răspuns (pentru Delmoniko):

Esti ateu dar crezi in karma. Haide ateule, du-ma pe mine, cel "indobitocit" la un rezultat, prin niste pasi LOGICI (asa cum te caracterizezi), care sa reflecte exact karma, asa cum este ea. Nu uita ca este de fapt un concept filosofic-religios. Succes. happy

| Katczinsky a răspuns (pentru Delmoniko):

Stii, am raspuns atat de mult ateilor in ultima vreme incat am obosit. Nu prea mai am nici timp, nici chef. Am raspunsuri mai logice decat ce consideri tu logic. Tu traiesti intr-o bila de cristal cu legile tale fizice si gaurile tale negre unde se aplica fizica cuantica. Noi, crestinii avem viziune. Iata intrebarea noastra: Ce este in afara bolului de cristal? Raspunsul: Un creator. Acum, noi tanjim sa fim langa Creator. Voi, ce sa zic, inca studiati legile fizicii. Sunti in urma. Aveti de recuperat. Toate teoriile tale le-am auzit de atatea ori incat imi vine sa vomit de cate ori le aud din nou. Am raspunsuri la orice intrebare mi-ai pune si chiar mi-e mila de unii dintre voi. (Scuze daca a sunat a ipocrizie).
Inca ceva. http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Evolutie? Da, sigur.

| Katczinsky a răspuns (pentru Scarbo):

Ai o problema. Sau chiar mai multe. Du-te la un psihiatru. Te-ar putea ajuta. Noroc si sper sa te faci bine in viitor. happy

| Katczinsky a răspuns (pentru ErrorFound):

Sarac cu duhul nu inseamna prost in cultura. daca la asta te gandesti. Poti fi si Einstein, tot in pamant ajungi. In fata lui Dumnezeu nu conteaza daca esti geniu sau cersetor.

| ErrorFound a răspuns (pentru Katczinsky):

Si care este legatura cu ce am scris eu? Tu esti o exceptie. Esti inteligent dar crezi in asa ceva. Pacat.

| RAY a răspuns:

Ce drama saraci de voi imi vine sa va plang dramele prin care treceti cu atei, auzi ajutoarele de la ue nu vin de la ateii din europa de nord.vest? fara ateu de ceausescu nu aveati blocuri, scoli si doar biserici, asa rau a fost ateul ala ca il plange jumatate din populatia tarii daca ar invia ateul ala ar fi presedinte asa ca lasa vrajeala ca nu tine, in 24 de ani crestini au furat tot ce a facut ateul ala si inca mai este de furat

| AmXjKr a răspuns (pentru AndreiCosmin2):

Iisus=Dumnezeu, dar e si Fiul Sau.

Si da, fiecare cu religia lui. Eu sunt ortodox si in fata unui ateu, satanist, musulman etc. eu ii spun ca ORTODOCSII au dreptate si ca Dumnezeu, Iisus Hristos, Maica Domnului, toti sfintii si toate puterile ceresti exista. Dar in schimb, ei spun aceleasi lucru, ca ei au dreptate. Nu le poti schimba religia decat daca apare vreo minune in fata lui si o vede. Un exemplu este cu musulmanul care s-a dus la manastirea Siria (citeste pe net toata povestea). Acela a vazut ca Dumnezeu, Maica Domnului si Iisus Hristos exista si si-a schimbat religia. Sau alt mod de a le schimba religia este sa ii omori pe toti in afara de crestini.

| AndreiCosmin2 explică (pentru ErrorFound):

Pe naiba ca nici Big bangu asta nu are sens spusa CHIAR de catre un om care a predat stiinta 15 ANI, stiinta de fapt e tot un fel de religie.
http://www.youtube.com/......ttp?/watch

Uita-te aici.

| ErrorFound a răspuns (pentru AndreiCosmin2):

Inteleg, esti frustrat. Cum a pomenit "cred in Dumnezeu" am inchis. N-are sens. Este o argumentare pur subiectiva si astfel de idei nu trebuie luate in considerare cand vorbim despre fapte.

| Katczinsky a răspuns (pentru ErrorFound):

Esti primul care imi spune asta. Esti primul care mi-o spune sub forma asta. Majoritatea imi spun: "dobitocule".

| Katczinsky a răspuns:

Uite si confirmarea. happy
Mi-e mila de tine, sincer. Vad ca te agiti cam mult pe temele astea, si vad intrebarile tale fara sens, aproape amuzante, pe care aproape nimeni nu le onoreaza cu un raspuns. Tot ce faci e sa presupui. Te contrazici tot timpul. Azi spui ceva, maine ai alt punct de vedere. Ce esti tu de fapt?

Tin minte ca am mai avut discutii cu tine si in trecut, si ai ramas in pana de idei destul de repede. Eu iti explic, iti spun, dar omule, nu pot sa-ti impun. Tu pur si simplu, cand cineva iti spune ceva, respingi cu desavarsire, ca si cum tu detii adevarul absolut si nu e nici o posibilitate sa te inseli. Mai si jignesti pe deasupra.

Nu poti accepta ca oamenii gandesc diferit? Nu poti sa interactionezi cu ei, sa impartasesti niste pareri, in cuvinte frumoase care sa nu implice "prost" "incult" sau verbe la imperativ cum e "Ai inteles?!" sau "E clar?". Toate astea denota lipsa de inteligenta si instabilitate in psihicul tau. N-ai cum sa impui autoritate in viata (cu atat mai putin pe internet). E imposibil. Nimeni nu se teme de tine. Din potriva, te lasa in legea ta. Asta facem noi, lasam insultele si lipsa de respect pentru oamenii mai putin inteligenti.
Bun. Asta asa, ca o lectie de cultura civica.

Ti se citeste in felul cum vorbesti toata ura de care e invadat sufletul tau. Aroganta ta atinge deja cote astronomice. N-am zis ca nu stiu ce e karma. Tu ai spus ca te bazezi pe pasi logici in viata, astfel consideri ca esti mai putin prostit. Intrebarea mea a fost, poti sa ajungi la karma prin pasii logici care te caracterizeaza? Asta era ideea.

Ai fi putut sa raspunzi simplu si la obiect, dar nu. Ce ai facut tu? "Blah blah blah; mi se rupe de timpul tau, de cheful tau -blah blah- mi se rupe de viziunea ta...blah blah" SI mai spui ca noi, crestinii suntem cei nepasatori? Haha, buna gluma. Te-am pus sa raspunzi la o intrebare si tot ce ai facut a fost sa jignesti. In conditiilea astea, nu stiu cine e cel orb. Eu inchei aici, cu oameni ca tine nu am ce discuta. Noroc sa ai Delmoniko. Poate Dumnezeu se indura si de tine. Sper asta.

| martzian a răspuns:

Hai sa nu generalizam. "Ateii" nu isi bat joc de "noi". "Noi" ne batem joc de noi insine atunci cand nu ne cunoastem crezul si acesta nu este fundamentat decat pe cele auzite de la altii. Iar daca unii "atei" isi bat joc si de cei care pot da socoteala pentru credinta care este in ei - asa cu au fost invatatati de Scriptura - vorbim de cazuri izolate si de oameni cu alte probleme decat cele pur existentiale.

Întrebări similare