| shoriceludebiblioteca a întrebat:

De ce ateii nu cred in Dumnezeu? De ce dovezi aveti nevoie? Cum va explicati ca universul a fost creat de cine? spuneti-mi mie cum va explicati faptul ca Iisus a facu atatea minuni?

19 răspunsuri:
| ZvT a răspuns:

Dacă nu ar fi existat atei tu acum nu ştiai ce e ăla calculator şi încă mai credeai că pământul e plat. Cum poţi găsi răspunsuri dacă tu pur şi simplu crezi că un singur om e răspunsul la toate întrebările? Creearea universului încă rămâne un mister. Şi Criss Angel la fel ca alţi iluzionişti, poate merge pe apă şi să prostească masele mai ceva ca Iisus.

| NemNUZ a răspuns (pentru ZvT):

Pai uite ceva din ce face Criss Angel http://www.youtube.com/watch?v=O0MOVgzSU_E

| ZvT a răspuns (pentru NemNUZ):

Ha ha! Ce îmi îmi place comentariul unui youtube user : When Jesus comes back, he'll need a few new tricks up his sleeves.

| NemNUZ a răspuns (pentru ZvT):

laughing

| Gorath a răspuns:

Dar voi, creştinii, aveţi nişte argumente palpabile prin care vă susţineţi credinţa?

| Thunder a răspuns:

Ateii nu cred in D-zeu pentru ca asa vor muschii lor. Tu de ce crezi in D-zeu? Cum imi explic ca universul a fost creat de cine? Pai cine e acest cine? N-am auzit de el pana acum. Iisus nu a facut minuni. Ce vrei sa iti spun mai mult?

| NemNUZ a răspuns:

n-ai cei face nu toti o sa mergem in rai

| ateuNEGATIV a răspuns:

Cum isi explici ca horus cu 3000 de ani inaintea lui a avut acelasi poveste ca a lui? ai vreo dovada ca a existat? ca a facut vreo minune? universul nu a fost creat el se datoreaza big bangului de acum 14 mld de ani, nu credem pentru ca nu exista dovezii ca exista cel putin eu unu nu cred pentru ca 1 nu exista dovezi 2 biblia este o colectie de basme ce incearca sa descrie natura, exista teoria evolutiei, big bang ambele dovedite prin dovezi dovedeste si tu prin dovezi nu filozofi existenta zeului tau stiinta nu face filozofi, de ce nici un istoric nu pomeneste de el? de ce nici un martor ocular nu apare ca scriitor? de ce sa scris dupa atatia ani dupa moartea lui? si inca cate sunt

| Toluk19 a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Ma umfla risu cind vad asa cuvinte > Acum 14 miliarde de ani <

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru Toluk19):

Esti limitat te inteleg

| zuzualina a răspuns:

Ca s-a trezit cineva sa intrebe laughing

so, ateii nu cred in nimic

in legatura cu universul, exista teoria bing-bang-ului (daca o stii)

| AskAlex a răspuns:

Iisus a facut minuni zici... Ai fost tu acolo si l-ai vazut? Ai dovezi concrete ca Iisus a existat macar? Si te rog nu-mi da ca dovada acea carte stupida "Biblia" pentru ca e o mare prostie si un mare fake.

Răspuns utilizator avertizat
| phantomitza a răspuns:

Ca sa fii ateu trebuie sa crezi in Dumnezeu, de aceea nu-i respecta legea il considera ca neavand nicio putere laughing

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru phantomitza):

Ce prosti poti scrie

| phantomitza a răspuns:

Intr-o zi o sa ne convingem toti, si vedem atunci cine o avut dreptate :*

| phantomitza a răspuns:

Si-o gasit pe criss angel..care e om ca si noi si moare..si ala o sa fie judecat tat in iad mere si ala ca lucra prin mana diavolului..vai oamenilor...