Majoritatea crestinilor din lume si din Romania in special *nu* sunt fundamentalisti. Tu faci parte dintr-o minoritate suparata ca vacarul pe sat.
Sunteti 32000 de confensiuni crestine diferite
Cum va puteti inchipui ca as accepta vreodata o alternativa la interpretarea mea dogmatica a scripturii? Voi sunteti intregi la cap?
buna intrebare, poti sa faci vizite la toate confensiunile si sa le intrebi asta
Iurii75 este martor, conform multor altor religi, confensiuni crestine este un erectic care va arde in iad
Am mai spus-o unor troli că tine. Culmea prostiei este s-o faci pe prostul și să rămâi așa.
Vezi să nu ajungi la culme...
Mult mai mult judeca religiosii decat ateii, iar de acolo au inceput si ateii sa judece pentru ca religiosii sunt si prosti si au și impresia ca le stiu pe toate. Cand tehnologia e peste tot, tocmai religiosul se găsește sa comenteze, nu ateul care iubește asta. Acum intram intr-o noua era a explorarii si exploatarii spatiale, noi ateii si multi dintre agnistici care iubim stiinta ne bucuram mult insa pentru religiosii fanatici ideea de a parasii planeta si a trai pe altele este de neconceput si atunci incep sa judece si sa latre ca niste lachei iritati pe ceva ce habar nu au ce e si ce beneficii are. Un alt exemplu sunt vaccinele anti-covid. O mare parte din religiosii astia sunt impotriva s-a din motive stupide nefondate. Un exemplu este vastul internet si cu userii care isi exprima aceste opinii din spatele avatarelor incluzand in aceeași fraza conspirationista si numele divinitatii. Si ma bucur ca nu este ideea mea, mi.am format parerea asta din parerile religiosilor care se exprima si pe net si in realitate ca mai apoi cu cat ma uit la mai multe documentare sa vad ca si naratorii documentarelor care sunt imparțiali spun ca din păcate un numar mare de oameni care sunt religiosi fundamentalisti nu concep aceaste idei. Asta da nastere practic la o a doua impresie: oamenii religiosi sunt in pare parte inculti, mai inculti decat ateii pentru ca habar nu au ce putem face si ce beneficii exista de pe urma acestor descoperiri stiitifice sau spatiale. Dar na, dupa se spun asta pentru ca adevarul iese la iveala si omului trebuie spus verde in fata totul, se gaseste Heraclit sa spuna ca noi doar jignim nefondat din frustrare, ca ateii sunt prosti, n.au logica si multe alte "complimente".
De unde stii ca interpretarea dogmei tale ar fi mai speciala decat restul?
Diferentele de opinie vin din liberul arbitru. Daca nu l-am avea, poate nici tu n-ai putea sa crezi ceea ce consideri.