Pentru ca oamenii de stiinta crestini sunt defavorizati in mediul academic, sunt considerati influentati de catre religie, si automat li se pune peticul "fals" pe frunte. Majoritatea ateilor au suferit mult, si probabil s-au rugat lui Dumnezeu si nu a iesit cum au vrut ei, sau cum isi imaginau ei ca va iesi. De obiecei, moare cineva si dupa aia zic ca Dumnezeu nu exista, si ei au mereu replica aceasta(sau in majoritatea cazurilor): "Ce Dumnezeu bun ar permite sa imi moara mie mama?".
" fara sa aiba o baza solida"
LOL.
Cum poti avea un argument in favoarea existentei lui "ghdjfutryn" atat timp cat nu stii ce e "ghdjfutryn"?
Are you retarded? Acum serios, e prea stupid chiar si pentru tine.
Ce vrei mai solid de atat? Stiinta nu stie ce e aia "Dumnezeu", deci nu are cum sa aduca argumente stiintifice in favoarea existentei lui.
Ca sa fie stiintific argumentul i nfavoarea unei entitati prima conditie este ca acea entitate sa apartina realitatii stiintifice. LOL.
Problema e simplu de rezolvat.
Cand ai sa imi aduci un argument in favoarea existentei/inexistentei lui "ghdjfutryn" am sa te cred ca pot exista argumente stiintifice in favoarea existentei lui Dumnezeu. E tot ce trebuie sa faci.