Nu exista asa ceva.
Instinct-Complex de reflexe înnăscute, necondiționate, proprii indivizilor dintr-o anumită specie și care le asigură dezvoltarea organismului, alimentarea, reproducerea, apărarea.
Pentru că cred majoritatea că acolo e o persoană divină care tot timpul îi va ajuta, și asta le pleacă de la nevoia de a se simții în siguranță, crezând eronat că acea persoană imaginară chiar îi ajută, real fiind vorba de efectul placebo.
Personal, mă uit spre cer, de exemplu, ziua când mă aflu în drumeții să determin cu aproximație punctele cardinale(știind că soarele răsare de la Est și apune la Vest, teoretic, dar cum axa Pământului s-a înclinat și polii pământului au început a se interschimba, aceste coordonate devin relative, dar ca repere sunt minunate), și în ultima vreme noaptea când mai ies la o țigară, ca să profit de vederea stației orbitale a Pământului, care până ieri a putut fi observată fără probleme pe cer .
Oamenii cred că Dumnezeu ne conduce din cer. De fapt, această lume este condusă de Satan.
Bossa100000 întreabă: