Nu, tot din Adam si Eva vin amandoi, dar asa a randuit Dumnezeu. Unul sa fie copilul diavolului si celalalt copilul lui Dumnezeu, zic eu
Pentru că Biblia este plină de simbolistică bazată pe vechile credințe, așa-zis păgâne. Cain și Abel reprezintă antiteza, dualismul și, în același timp, echilibrul interior al ființei umane, care are nevoie de ambele - alb și negru, întuneric și lumină, bine și rău etc. Fapta lui Cain ilustrează dezechilibrul care survine atunci când se ajunge la extreme și una dintre părți dispare.
Asta se poate intampla, deoarece si in prezent sunt frati cu temperamente diferite.
Intrebarea se pune: cum doi barbati au putut sa inmulteasca lumea? O sa spui ca au avut si fiice. In bubliile vechi nu scrie asa ceva. Doar cand prostimea s-a mai desteptat si a pus aceasta intrebare, a mai fost adaugat si precizat ca Adam si Eva au avut si fiice.
Ce dovezi aveti dvs. in sprijinul afirmatiei dvs. precum ca:,, cand prostimea s-a mai desteptat... a mai fost adaugat ca Adam si Eva au avut fiice? ca sa ne convingeti ca afirmatia dvs. e una obiectiva si nu subiectiva izvorata dintr-o parere personala a dvs. bazata pe ura?
Eu am studiat biblia, nu am citit-o ca bigotii precum esti. In ditiile vechi ale bibliei nu era scris ca Adam si Eva aveau si fiice.