anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce cateodata imi vine in minte sa injur de Dumnezeu din greseala? Adica fara sa vreau ma gandesc la injuratura aia pentru o secunda, e pacat mare nu?

14 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! E pacat daca crezi tu ca e pacat, daca esti credincios, altfel, nu, e doar o injuratura. Poate ai auzit-o la cineva si cumva ti-a ramas in minte, cum se intampla si cu unele melodii care raman in minte. O sa iti treaca chestia asta, e doar de moment.

| Violleta2022 a răspuns:

Poate este bine sa renunti la toate injuraturile, daca esti totusi credincios.

| mentholinks a răspuns:

Nu e pacat.

| halogen001 a răspuns:

Păcatul e relativ la o religie. Religia e o invenție a omului. Dumnezeu fiind "atotputernic, atotștiutor, nemuritor", invizibil și surdomut e doar un personaj imaginar de poveste primitivă, puerilă, fantezistă și absurdă, excelentă pentru prostirea naivilor creduli și neștiutori. Deci păcatul relativ la un asemenea personaj e la fel de adevărat ca și personajul însuși și are exact aceeași valoare reală.

| CostinAlamariu a răspuns:

Probabil ai OCD sau ceva de genul asta.

| BBJHHRUGs a răspuns (pentru CostinAlamariu):

... si marmota invelea ciocolata in staniol

| CostinAlamariu a răspuns (pentru BBJHHRUGs):

Nu te satisface o ipoteza stiintifica? Voiai mai degraba o superstitie sau altceva? Decat sa faci mistouri aiurea mai bine ai preciza exact de ce nu crezi ca raspunsul meu e bun.

| 1997onur a răspuns:

Nu-i bine deloc asta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate ca ai auzit la altii acea injuratura si la nervi iti trece prin minte s-o reproduci.

Este pacat deoarece incalca porunca a treia care spune sa nu iei numele Domnului in deșert, adica sa nu faci ironii pe seama lui Dumnezeu sau sa injuri de Dumnezeu.

| chuckmanson a răspuns:

Injura cât vrei! În special de dumnezei! Trebuie sa păcătuiești cât mai mult posibil ca altfel Iisus Țestos a murit degeaba happylaughingrolling on the floor

| CostinAlamariu a răspuns (pentru chuckmanson):

Nici nu e de mirare ca in poza ta de profil e un pedofil si ca simti nevoia sa te identifici cu el happy

| chuckmanson a răspuns (pentru CostinAlamariu):

Cum ar putea să fie pedofil având în vedere ca singura persoana pe care o penetrează e ma ta? happylaughingrolling on the floor

| RoxanaGabriela99 a răspuns:

Îți vine sa injuri întrucât ești ispitit. Satana nu va ezita niciodată sa te ispiteasca fie și prin gânduri. Păcatul se săvârșește cu fapta, gândul și cuvântul. Spovedește-te de acest lucru și nu te deznădăjdui dacă mai greșești. Curaj!

| cristi7806952 a răspuns:

Buna, sa stii ca aceeasi problema am avut-o si eu! Ei bine tu nu ai nicio vina nu ai comis un pacat, cel rau adica satana le da oamenilor in gand cuvinte de hula impotriva lui Dumnezeu adica injuraturi tot ce trebuie sa fsci e sa ignori acele ganduri pentru ca cu timpul o sa dispara, si te sfatui sa te miruiesti si sa te rogi mai mult! Orice om presupun ca a patit asta e una dintre armele diavolului