Nu e deloc greu pentru mine. Vreau să-mi explici ce înțelegi tu prin "primitivă" pentru că nu sunt deloc de acord că e primitivă, dar înainte să dezbatem problema asta trebui să înțeleg ce exact vezi tu primitiv la Biblie ca sa stiu exact cum sa te contrazic
Poveste fantezista si primitiva.
Gandita de oamenii de la acea vreme fara niciun sens in zilele noastre.
Totul de la cum s-a creat lumea si pana acum. Daca nu ai de gand s aporti mai departe o discutie civilizata si egala o sa te tratez cu "seen". Te pup.
Bafta la contrazis.
Ce e primitiv in biblie, cam tot vechiul testament. Nu doar biblia ci si restul religiilor.
N ai tu carti citite la activ, comparativ cu numarul d ereligii prin care am trecut.
Toate sunt la fel povesti fanteziste, puerile, primitive in care exista un zeu sau mai multi, iar tu esti robul sau sclavul lor.
Nu sunt sclavul nimanui si nici nu voi fi. NU exista niciun zeu si nici nu va exista.
Pur si simplu transmitei bolnavului tau mintal denumit Dumnezeu ca nu particip la jocul sau. Te pup, noapte buna. (p. S. Astept raspunsul, pardon, amenintarea cu nu participi la joc, ajungi in iad)
Am citit întreg Vechiul Testament și nu am găsit nicio formă de primitivism. E drept că în Vechiul Testament există brutalitate și suferință, dar lucrurile astea sunt văzute într-o lumină negativă, nu pozitivă. Dacă chiar ai citit VT ai fi stiut că brutalitatea și răutatea prezente la oameni sunt păcate și un afront la adresa lui Dumnezeu. Ai ratat complet mesajul textului.
Iar Iisus nici măcar nu ne spune că suntem sclavi. Ne spune că dacă ne botezăm și trăim asemenea Lui ne vom numi frații Lui. Nu sclavi ci frați.
Nu e deloc inteligent sa folosesti insulte. A spune că e "primitivă" nu înseamnă nimic. E doar o insultă ieftină și nu un contra-argument inteligent
Nici măcar o singură definiție din dex nu li se potrivește creștinilor. Tu vrei sa zici că 4 miliarde de oameni sunt primitivi?
anonim_4396 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: