Realmente raspunsul este acesta.
Https://www.youtube.com/watch?v=3kvFy_VUwfI
Cu placere.
Mintea noastra este formata pe calapodul barbat/femeie, si nu putem sa intelegem o fiinta superioara, pentru care sexualitatea nu exista.
Insa de la tine, care ai si un ID de 2000 de ani, nu cere nimeni mult.
Filip al Macedoniei? tu esti prietene?
Iti dau un raspuns pe care mi l-a spus un profesor la facultate.
In primul rand nu stii cum arata Dumnezeu, pentru ca ar fi oarecum cum ciudat sa fie de o anumita rasa, de exemplu cei negri s-ar infuria ( o parte) daca Dumnezeu ar fi alb si vice-versa. De aceea Dumnezeu nu are chip. Deci nu stii daca e femeie sau barbat pentru ca nu stii cum arata.
Dar profesorul mi-a explicat ca noi consideram ca e barbat deoarece in trecut femeia nu avea aceleasi drepturi ca un barbat, femeiea era inferioara barbatului, deci ar fi fost imposibil ca Dumnezeu sa fie o femeie, pentru ca nimeni nu asculta de ea.
Ce balarii poti spune,ca femeia e inferioara barbatului. Este evident ca religia de azi e o mizeria tocmai din cauza asta. In primul rand, textele biblice nu-i dau sex. Doar ca no, atunci cand plagiezi la greu si iti mai faci din asta o afacere, e imposibil sa plagiezi macar corect. Dumnezeu este un termen ce o inlocuit toate semnificatiile divine din textele acceptate. Yhwh este o tetragrama, Elohim inseamna cei 7 zei ai naturii etc. Biblia nu e sursa de incredere. Imagineaza-ti ca scrii un ziar din niste materiale gasite, materialele poate sunt autentice, dar tu ai un scop marsav de a manipula niste oameni intr-o anumita directie.
Am scris doar ce mi-a spus un profesor, nimic mai mult, și am spus asta la începutul răspunsului ( asta înseamnă că nu am plagiat nimic). Eu sunt ateu, nu sunt interesată dacă Dumnezeu este femeie sau bărbat și să fiu sinceră nici nu m-a interesat, nici când eram creștină convinsă.
Nu am spus ca ai plagiat nimic, ma refeream la total altceva. Da, am observat ca ai zis ceea ce ti-a spus un profesor. Am crezut ca esti crestina tocmai din cauza ca nu ti-ai expus o parere contrarie contrarie acelui profesor.
Nu am spus altă părere deoarece tind să cred în ceea ce a spus profesorul, mi se pare cam cea mai logică, dar poate logica mea e mai greșită și altul ar fi adevărul.
Pentru ca acele " Mari religii" nu sunt decat niste mari minciuni, bazate pe povesti ale unor oameni primitivi si semi-primitivi care nu aveau cunostiintele pe care le avem noi astazi si implicit nici nivelul de intelegere si de constientizare a realitatii pe care le avem noi astazi. Si astfel pentru acei barbari care se inchinau vacilor sau boilor sau se inchina si astazi Diavolului numindu-l Dumnezeu, femeia nu era decat ceva slab si lipsit de aparare intr-o lume brutala a unor bestii cu aspect uman, asa ca acest fel de a aprecia gresit valoarea unei femei vine din aceeasi antichitate ca si "marile religii" ale celor care cred totul a proasta fara sa stie sau sa inteleaga nimic!
Prin urmare raspunsul este ca si Dumnezeu trebuia sa fie mare si puternic ca un adevarat barbat, in timp ce femeia a ramas si astazi sa fie dicriminata ca slaba si doar ca un obiect al placerii barbatilor, asta in lumea celor care doar CRED fara sa stia sau sa inteleaga nimic!
Pentru ca toate is false si au fost scrise intr o perioada cand barbatii erau niste mitocani misogini, ceea ce se intampla in unele parti ale globului si astazi, sa nu mai zic de faptul ca drepturile femeilor si emanciparea lor a inceput de abia in secolul 20
Ti as da funda dar nu pot
Multe religii au fost făcute la comandă politcă, să poată manipula mai eficient masele. Femeile ce să zică? Cum bine ziceai ele abia în secolul 20 s-au emancipat.
Doar marii iluminaţi ce au mai încercat să scoată la iveală câte ceva.
Multe simboluri care întruchipează divinitatea feminiă au fost trecute imedeat sub sintagma "satanism", păgân etc.
E nevoie de doar un i...
Astaa e problema taa?
Nu e o problema pentru mine, ar trebui sa fie pentru tine
anonim_4396 întreabă: