Pentru păcatosulBogdan care m-a blocat:
Ti se pare puțin lucru că unii preoți au apucături nenaturale, si abuzează copiii, ca sa zici ca fiecare pădure are uscăturile ei?
Ti se pare puțin lucru că unii preoți sunt de-o lăcomie ieșită din comun, dacă nu plătești te lasa cu mortul pe masă.
Ti se pare puțin lucru că unii preoți sfidează autoritățile, îndeamnă la nesupunerea fața re ele, si totusi predau în biserică?
Ti se pare puțin lucru că un preot anume este judecat si dovedit că folosit în scop personal fonduri europene, a pus pe brânci ditai ferma, in timp ce și-a ridicat ditamai resortul în Suceava cu cărămidă din demolări care "nu se stie" de unde vine, si este filmat în timp ce cere mită, dar nimeni nu se sesizează? Nimeni nu are curaj să-l aresteze? Toate pădurile au uscăturile lor, nu? Mai ziceai ca nu este adevărat că mulți preoți sunt homosexuali. păi "nu este adevărat" pentru că victimele nu au curaj sa vorbească, si daca vorbesc nu ia nimeni măsuri. Atunci la ce sa imi mai fac de lucru? Ca oricum nimeni nu se atinge de poleiala popilor. deocamdată. Dar peste foarte puțin timp se va împlini Apocalipsa capitolele 17 și 18. Abia aștept. Imi iau si popcorn.
Sau doar s-au infiltrat în preoție pentru a fi mai aproape de tineri. Ei fiind pedofili și homosexuali dinainte
Se poate si asta.
Lucrul asta e complet fals. Intrebarea mai buna este tu de ce crezi asta? Imi spui si mie statistica si studiul stiintific aprofundat care a dus la concluzia asta?
Daca nu ai la indemana asemenea studii inseamna ca ai mințit.
Nu e vorba de nicio statistică și studiul științific văzut și citit. Ci de ce se aude și se vede la televizor. Văzând multe știri despre preoți homosexuali care abuzează tineri am tras concluzia că o majoritate de preoți tinde spre homosexualitate. Nu am băgat toți preoții în aceeași oală, sunt mulți care nu au astfel de obiceiuri și își văd de slujirea lor.
Pai nu mai crede tot ce vezi la televizor si nu trage concluzii de-astea pripite. Cel putin jumatate din ce vezi la stiri e o mare minciuna si restul sunt cazuri izolate. Nu te mai uita la TV ca te prosteste de cap. Mai bine citesti carti sau te duci la sala.
Cred ca doar aia ies in evidenta, nu ca ar fi toti la fel sau majoritatea. Pe mine ma deranjeaza ca ii protejeaza si ca nu-i raspopeste. Si nu stiu de ce.
E o "mafie" a preoților homosexuali. Se protejează între ei.
Pentru ca Dumnezeul lor i.a indemnat la asa gest. Probabil e si Dumnezeu gay si vrea ceva mai next level sa vada. S.a saturat de persoane random. Doi preoti e deja la categoria premium.
Ai o imaginație foarte bogată
Eh, asta e doar la marginea mintii mele. Daca folosesc toata materia cenusie nici eu nu stiu ce va iesii ≈))))
De ce credeți că majoritatea preoților tind spre pedofilie?
Uite asa, ti-am corectat greseala.You're welcome
Va fi putin mai lung, sorry, macar iti faci lectura si eu numarul de cuvinte minim de scris pe zi.
Multi dintre peotii pedofili(fiindca sunt si din aceeaia normali) au "acces" mult mai usor la baieti.La catolici chiar mai des decat la ortodocsi.De ce?
Pai baietii de la cor, tinerii(mai adesea baieti) care sunt dusi la anumite grupuri de activitati religioase,etc.
E adevarat ca unii pedofili tind spre atractie fata de baieti sau fete, de cele mai multe ori nu tin cont de vreo regula.
Pentru ei e mai usor sa ajunga la baieti,iar despre baieti se stie ca nu raporteaza violul decat in numar mic(de ce? Fiindca Mircea,Vasile, Dan si Cristi, burtosi, misogimi si homofobi, desi se plang ca barbatii au mai putine drepturi ca femeile sis alte prostii, vor rade de orice baiat care zice ca a fost violat, indiferent ca are 7, 15, 19 sau daca e barbat.A, daca exista sansa sa nu rada si sa ia in serios, daca cineva a fost violat de o femeie, nu exista sanse sa fie crezut ci doar ridiculizat.Si din pacate, 80% din barbatii romani 18-60 de ani sunt niste Dan, Cristin, Mircea si Vasile.Din ce am vazut, pare ca mosii de 70 de ani te vor lua mai in serios la fazele astea, asta aratand doar cat de in jos mergem ca mentalitate a poporului.)
Nu este asa, doar ca ei sunt cei mai mediatizati, nu ai auzit niciodata de vreo statistica pentru studentii la drept, de ce? Pentru ca nu e nume sonor sa prinda audienta. Multe din aceste statistici sunt masluite, nu crede tot ce spune Mass-media.
Preoții ortodocși de mir au familii. Nu poți sa ii cataloghezi pe toți ca făcând acești lucru, sau ca au aceste înclinații. Din păcate statistica dereglărilor, înclină spre preoții celibatari, cei mai mulți în catolicism, acolo nu e permis ca preoții sa aiba familie
Si nu neapărat cu băieți tineri, este o neputință a firii.
E o falsa statistica asta, nebazata decat pe cazuri izolate. Orice padure are uscaturile ei!
cristi întreabă: