Visele sunt un joc al subconştientului, care deseori reflectă gândurile, dorinţele, temerile, grijile oamenilor din timpul zilei. Iar ceea ce descrii este subconştientul/mintea persoanelor îndoctrinate cu creştinism, care cred în vieţi după moarte, pomeni and stuff. Dacă au fi fost îndoctrinaţi cu o altă religie, mintea lor ar fi proiectat în vise alte fantezii. Nu e nimic paranormal. : )
Ii visam pentru ca ne gandim la ei. Dumnezeu promite ca ii va invia cand va veni paradisul pamantesc.
Visam cateodata persoane care au decedat pentru ca raman in amintirea noastra, sau poate ne e dor de acele persoane, sau ne-a marcat faptul ca au murit.
Nu toata lumea viseaza persoane decedate. Am o matusa foarte apropiata care a murit de cativa ani. Traind o mare parte a copilariei la bunici am stat in aceeasi curte si cu ea si n-am visat-o absolut niciodata.
Nu stiu daca mi-ai citit intrebarea anterioara...Eu am pierdut pe cineva drag de curand, si mai multe persoane l-au visat ba razand si asteptand sa ii faca un alt parastas, ba plangand.
Da, ai dreptate, nu toata lumea viseaza asa, nici eu nu l-am visat, dar alte persoane l-au visat.