| PamfleticaTotHellenne a întrebat:

De ce credeti ca visam persoane care au decedat, pe de-o parte bucurandu-se ca i se va face pomana, pe de alta parte plangand ca ii pare rau ca s-a intamplat asa?
Eu nu inteleg, sincer.

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Visele sunt un joc al subconştientului, care deseori reflectă gândurile, dorinţele, temerile, grijile oamenilor din timpul zilei. Iar ceea ce descrii este subconştientul/mintea persoanelor îndoctrinate cu creştinism, care cred în vieţi după moarte, pomeni and stuff. Dacă au fi fost îndoctrinaţi cu o altă religie, mintea lor ar fi proiectat în vise alte fantezii. Nu e nimic paranormal. : )

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi dicționarul de vise de pe www.elystar.ro
Pa, pa.

| danay72 a răspuns:

Ii visam pentru ca ne gandim la ei. Dumnezeu promite ca ii va invia cand va veni paradisul pamantesc.

| sublime89 a răspuns:

Visam cateodata persoane care au decedat pentru ca raman in amintirea noastra, sau poate ne e dor de acele persoane, sau ne-a marcat faptul ca au murit.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Nu toata lumea viseaza persoane decedate. Am o matusa foarte apropiata care a murit de cativa ani. Traind o mare parte a copilariei la bunici am stat in aceeasi curte si cu ea si n-am visat-o absolut niciodata.

| PamfleticaTotHellenne explică (pentru AlexanderAdrian):

Nu stiu daca mi-ai citit intrebarea anterioara...Eu am pierdut pe cineva drag de curand, si mai multe persoane l-au visat ba razand si asteptand sa ii faca un alt parastas, ba plangand.
Da, ai dreptate, nu toata lumea viseaza asa, nici eu nu l-am visat, dar alte persoane l-au visat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i ceva anormal de-a dreptul, tine de subconstient.