| ImmaDucK a întrebat:

De ce credeti in existenta unui dumnezeu?

33 răspunsuri:
| yoo23 a răspuns (pentru ImmaDucK):

Intr-adevar aceasta intrebare mereu iese la suprafata atunci cand este dat un raspuns de genul raspunsului meu. Daca ai credinta si ai si o farama de "magie" in tine, poti sa crezi ca Dumnezeu a existat dintotdeaua. Daca tu crezi ca el a creat totul, sti ca acesta are puterea creatoare, si deci, ai credinta ca acesta a existat dintotdeauna el fiind o entitate cu puteri supranaturale.Acum fiecare cu ce crede. Dupa parerea mea discutiile pe tema asta sunt pentru a ne ocupa timpul, a ne dezvolta gandirea si a ne contrazice ideile, dar dupa moarte vom afla. Daca biblia are dreptate atunci cei ce nu au crezut au "cam incurcat-o", in timp ce crezatorii mai au o sansa.

| ImmaDucK explică (pentru yoo23):

Daca dumnezeu ar fi existat nu cred ca ar pedepsi niste oameni care nu cred in el...

| yoo23 a răspuns (pentru ImmaDucK):

Cum am mai zis: Eu nu cred in biblie.Nu cred ca vreun om, preot sau altcineva a stat de vorba cu Dumnezeu.Nu cred ca a zis el multe lucruri din cate speculeaza biblia.Cred ca toate astea au fost inventate de biserica pentru a controla populatia, imagineaza-ti daca nu le oferea oamenilor "Casa Domnului" cat haos era in prezent.Este extrem de mult haos si coruptie, dar imagineaza-ti fara.Asa ca prin actele religioase biserica mai pune limite populatiilor, iesindu-le profit frumusel, Patriarhia Romana fiind instituia care a castigat cei mai multi bani din tara in ultimii ani.