Ia stai putin... am observat lucrul asta de multe ori. De ce spuneti ca nu avem dovezi? Eu personal am! Am chiar si una reala (empirica)...
Dovada ca exista alt Univers.
Dami dovada
Icoana de la Celic Dere. Ea este inegrita dar se curata singura (pentru mai multe informatii cauta pe maretul google). Acum tu poti sa spui ca este doar o alta pseudominune, o minciuna si ca probabil preotii de la acea manastire o sterg si spun ca e minune pentru a atrage oameni.
Insa, mai exista ceva, icoana se curata singura, in toate copiile! Am in dormitor pe perete o copie, o iconita plastificata, care si ea de asemenea se curata singura. Deci nu am umblat la ea cu nimic (nici nu am lasat o in soare ca sa zici ca s-a decolorat). De acum trei ani (cred) de cand am cumparat o sa curatat aproximativ jumate de centimetru de la coltul ochiului spre dreapta. Dovada empirica. O minune ar spune lumea. Acum nu stiu daca tu ma crezi dar ochii mei au vazut! Sufletul crede!
Eu nu cred in google daca imi dai o dovada reala o voi observa si voi vedea daca e real
De ce ai cautat o explicatie sf in loc sa gandesti si sa ajungi la o explicatie rationala? si eu pot spune ca luna imi vorbeste e acelasi lucru, ai stat langa icoana sa vezi cum se curata?
Pai de ce nu ar fi rationala? Existenta unei fiinte transcedentale nu este irationala ci este doar neexplicata prin fizica.
Pot sa spun ca m am uitat aproape odata pe saptamana la ea. Deci... uite o dovada. Ce mai ai de spus? Ca ochii mei nu vad cum trebuie? Ca de fapt este reactia chimicalelor din plastic in contact cu alta substanta?
Eu nu ma pronunt pana nu vad cu ochii mei
Cred ca ti poti procura destul de usor o replica a icoanei respective... Deci care este argumentul tau? "Minunea" exista pentru mine, iar daca vei avea si tu icoana (sau poate vei merge la manastirea respectiva, nu de alceva dar din cate tin minte este destul de frumoasa zona) si o vei revedea peste o durata mai mare de timp "minunea" va exista si pentru tine. Altfel esti ignorant. Scuza-ma dar tocmai te am dovedit "rational" cum spuneti voi.
Nu ai dovedit ai scris atatea tot mie nu miai dovedit nimic
Mereu am crezu ca daca oferi destule dovezi, argumente de toate tipurile (empirice, logice, metafizice si mistice) poti cel putin convinge un ateu ca poate exista o mica, o extrem de mica sansa ca el sa se insele. Dar tu stii ce ai reusit? Mi ai aratat ca Tutea avea dreptate cand zicea: "cu ateii nu poti sa discuti!". Ce nu ti am dovedit? Caci tocmiai ti am spus ca minunile se intampla deoarece am vazut una cu proprii mei ochi. Eu as putea mintii deci ti am aratat modul in care poti sa ajungi si tu la acesta dovada... Dar tu si "semenii tai" sunteti ignoranti la fel ca si multi pseudocrestini! Vai si amar de oameni... Cum spune, de fapt nu mai stiu cine spunea dar spunea bine: "si daca Iisus ar venii din nou pe pamant intr un nor luminos voi nu ati crede". Voi o sa credeti doar cand va fi prea tarziu. Imi cer iertare ca ti pierd timpul, incercam copilareste doar sa fac o fapta buna.
Eu sunt dispus la chesti noi nu sunt inchis la minte dar daca vi sami spui ca o icoana se curata singura sa te cred? tu ai crede in locul meu? ce dovezi ai oferit de unde stiu eu ca clipul ala nu-i trucat? oamenii fac orice pentru banii si foloseste chimia pentru a produce asa zisele miracole ca multe minuni facute cu ajutorul chimiei
Eu iti aduc dovezi, te trimit sa cauti... ce sa-ti fac mai mult?
Daca iti spun: De inviere la Ierusalim se pogoara Lumina Sfanta din cer, precedata de fulgere pe cer senin. Lumina nu arde. Am fost si am vazut, te invit sa mergi si sa vezi.
Iti spun: Raul Iordan se intoarce din mers de boboteaza, urcand spre izvor. Am fost si am vazut, te invit sa mergi si tu sa vezi.
Iti spun: Sunt moaste neputrezite, du-te si te uita la ele sa le vezi si o sa te convingi ca-s reale.
Iti spun: Sunt icoane care plang cu mir, nu in biserici sau manastiri, ci in casele credinciosilor (Lucru care m-a intors la credinta)
E reavointa sa nu cauti.
Trebuie sa ai si incredere oarba lucru pe care tu nu-l poti intelege fiindca esti ateu nu totul se bazeaza pe dovezi in lumea asta parerea mea... daca o dovada este gresita si se merge in continuare pe ea si se nasc alte dovezi care la randul lor poate sunt si ele gresite atuncea ce mai poti spune? zici si tu atuncea ca au fost o minciuna toate doveziile mai ales prima de la care s-a declansat totul.
Spune-mi un lucru care exista si nu sunt dovezi unul singur
Iti dau exemplu fix pe Dumnezeu de ce ti-l dau pe el? hmm pentru ca voi -ateii- nu credeti in El ca nu sunt dovezi deci te-am batut la propriul joc
Ce raspuns ai dat nu inteleg nimic
Deci ai zis sa ti spun un lucru care exista, dar nu sunt dovezi ca ar exista da? pai tu esti ateu si de aia ti l-am dat pe Dumnezeu (eu considerand ca El exista), iar tu cum esti ateu refuzi sa crezi in El ca nu sunt dovezi.
Eu te-am intrebat daca se arata nu daca crezi tu, zi-mi un lucru care se arata un fenomen si nu sunt dovezi despre el
De unde stiti ca exista alte galaxii sau un alt Univers de exemplu.
Gata stiu cu asta trebuie sa te fac sa taci Triunghiul Bermudelor ia zi de ce daca circula pe acolo vapoare nu se mai intorc niciodata si nu ramane nicio urma ca si cum ar fi circulat pe acolo?
Se poate vedea cu un telescop, eu nu cred in alt univers
Tu cand te uiti pe cerul nopti nu vezi stele? cand e senin desigur, grupuri de stele formeaza galaxi in univers sunt sute de mii de milioane de galaxi ai facut o scoala ma intrebi daca exista stele
De ce nu crezi in alt Univers? pentru ca nu au descoperit oamenii de stiinta ca ar exista hai ca te-am prins si pe tine tu crezi tot ce spun oamenii de stiinta fara sa crezi si tu in ce vrei tu sa crezi... daca Darwin zice ca esti var cu maimuta crezi... daca Galileo Galilei a zis ca nu crede in DUmnezeu pentru ca nu-l poate vedea asa faci si tu deci tu te iei dupa altii nu cauti nicio cunaostere cauti doar cunoastere care exista deja si asa te-am sucit si invartit cum am vrut eu si am aflat ce cunoastere cauti tu.
Raspunde la intrebarea cu Triunghiul Bermudelor nu da acuam inapoi ca m-am lamurit si de atei pana la final...a vazut Darwin ca maimuta seamana cu el si o zis ca e var cu ea si uite asa iese adevarul la iveala si despre ateism.
Stiinta-Biblia
Darwin si altii oameni de stiinta - Dumnezeii vostrii teoretic
omg iubiti mai multi decat noi crestinii asta e ciudat.
Daca tu afirmi ca exista acel univers ofera dovezi, nu eu am afirmat ca exista asa ceva, tu daca fi judecat pentru o crima te-ai bucura sa te condamne la moarte in lpsa de dovezi?
Am afirmat eu ca cred in ceva? eu observ dovezi care mi se arata ca un observator care obseva dovezi
Ce ateu ai putea fi daca crezi in ceva? a crede inseamna credinta ( Agnosticismul reprezintă punctul de vedere potrivit căruia existenţa lui Dumnezeu nu poate fi cunoscută sau probată, dovedită. Cuvântul "agnostic" înseamnă în mod esenţial "fără cunoaştere". Agnosticismul este o formă mai intelectuală de ateism. Ateismul pretinde că Dumnezeu nu există – o părere nedovedibilă. Agnosticismul spune că existenţa lui Dumnezeu nu poate fi dovedită sau nu – că este imposibil să ştim dacă Dumnezeu există sau nu. În acest concept, agnosticismul este corect. Existenţa lui Dumnezeu nu poate fi probată sau nu în mod empiric.)
Cate prosti scrii daca te-ar vedea profa de biologie ai fi repetent de ce afirmi tampeni? sa analizat adnul unui om cu al unui cimpanzei si rezultatul a iesit ca cimpanzeu si noi avem acelasi stramos cu noi, daca contesti adn cum se desopera criminali, violatori pe baza testelor adn?
Ba nu observi tu nimica te iei dupa oamenii de stiinta atata tot nimic mai mult ADEVARATII ATEI AU FOST charles darwin,Galileo Galilei, Albert Einstein si icna cativa voi astia de acuam nu sunteti atei doar credeti in ce au crezut Adevaratii Atei adica e ca si cum ar fi zeii vostrii, iar draga voastra stiinta e bibilia. woow cum se leaga deja totul
Tu gandesti? darwin a fost agnostic ca restul, vrei sa spui ca dovezile lui darwin, Galileo Galilei, Albert Einstein sunt mincinoase? tu ai facut fizica vreodata in viata ta?
Sa ma lase repetent ca nu mor pentru asa ceva...raspunde la intrebarea cu Triunghiul Bermudelor aa stai nu poti e activitate paranormala acolo si oamenii de stiinta nu au putut sa afle ce e acolo la fel si cu alt Univers deci si prin urmare Credinta este baza in lumea asta plina de diferite pareri si nu o sa dispara niciodata pentru ca ea este Adevarul, deci caz rezolvat pana la urma si acum ateii o sa imi doreasca capul pentru ce am zis
Neuroni tai sunt repetenti de mult, razi ca un prost de ce razi iasa prostia din tine nu-i asa?
Esti boss!
Esti sigur de ceia ce spui,crezi ca ce ai spus tu anterior cu fete si zeu este un exemplu perfect din partea la un crestin,trebuie sa te gindesti bine cind dai un exemplu cum il dai ca sa nu contina lucruri mizerabile,si sunt sigur ca un crestin nu sar lauda ca stie multe versete,eu tot stiu multe,dar imi tin opinia pentru mine,nu spun si la alti ca stiu multe versete,ceia ce ai zis de versete este o lauda, si Domnului nu-i place ca sa te inalti, pentru ca el rapid te smereste.
Stiu versete multe de aia am scris ca numai vreau sa citesc, da-mi o dovada reala ca cea ce afirmi e real despre dumnezeu