anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce crestini afirma unele lucruri care nu pot fi acoperite de dovezi? aia nu-i minciuna sa afirmi ceva fara sa ai vreo dovada reala? atunci ce e aia minciuna daca aia nu-i? de pilda eu daca spun ca am vorbit cu zeul hades care mi-a promis bere si femeii virgine in lumea de dincolo daca cant rock in fiecare seara m-ati crede? de ce nu dar voi ca afirmati fara sa aveti dovezi reale nu e acelasi lucru?

39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru shadovv):

De ce ai cautat o explicatie sf in loc sa gandesti si sa ajungi la o explicatie rationala? si eu pot spune ca luna imi vorbeste e acelasi lucru, ai stat langa icoana sa vezi cum se curata?

| shadovv a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai de ce nu ar fi rationala? Existenta unei fiinte transcedentale nu este irationala ci este doar neexplicata prin fizica.

Pot sa spun ca m am uitat aproape odata pe saptamana la ea. Deci... uite o dovada. Ce mai ai de spus? Ca ochii mei nu vad cum trebuie? Ca de fapt este reactia chimicalelor din plastic in contact cu alta substanta?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396

Eu nu ma pronunt pana nu vad cu ochii mei

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru TutacBogdan):

Bine

Cred ca ti poti procura destul de usor o replica a icoanei respective... Deci care este argumentul tau? "Minunea" exista pentru mine, iar daca vei avea si tu icoana (sau poate vei merge la manastirea respectiva, nu de alceva dar din cate tin minte este destul de frumoasa zona) si o vei revedea peste o durata mai mare de timp "minunea" va exista si pentru tine. Altfel esti ignorant. Scuza-ma dar tocmai te am dovedit "rational" cum spuneti voi.

anonim_4396

Nu ai dovedit ai scris atatea tot mie nu miai dovedit nimic

Mereu am crezu ca daca oferi destule dovezi, argumente de toate tipurile (empirice, logice, metafizice si mistice) poti cel putin convinge un ateu ca poate exista o mica, o extrem de mica sansa ca el sa se insele. Dar tu stii ce ai reusit? Mi ai aratat ca Tutea avea dreptate cand zicea: "cu ateii nu poti sa discuti!". Ce nu ti am dovedit? Caci tocmiai ti am spus ca minunile se intampla deoarece am vazut una cu proprii mei ochi. Eu as putea mintii deci ti am aratat modul in care poti sa ajungi si tu la acesta dovada... Dar tu si "semenii tai" sunteti ignoranti la fel ca si multi pseudocrestini! Vai si amar de oameni... Cum spune, de fapt nu mai stiu cine spunea dar spunea bine: "si daca Iisus ar venii din nou pe pamant intr un nor luminos voi nu ati crede". Voi o sa credeti doar cand va fi prea tarziu. Imi cer iertare ca ti pierd timpul, incercam copilareste doar sa fac o fapta buna.

anonim_4396

Eu sunt dispus la chesti noi nu sunt inchis la minte dar daca vi sami spui ca o icoana se curata singura sa te cred? tu ai crede in locul meu? ce dovezi ai oferit de unde stiu eu ca clipul ala nu-i trucat? oamenii fac orice pentru banii si foloseste chimia pentru a produce asa zisele miracole ca multe minuni facute cu ajutorul chimiei