Este o generalizare de aceea este invalida. A mai fost o intrebare formulata astfel diferenta fiind adresarea catre atei.
Fericirea si nefericirea omului nu este conditionata de religie.
Toate cele bune.
Buna
poate din cauza ca pune la suflet? Romanul care are credinta, nu fura/nu minte/nu omoara si are frica de Dumnezeu ca il va pedepsi facand rau seamanului...si cred ca o definitie nu va exista..nu stiu e parerea mea.
O zi frumoasa sa ai
Sall! De unde ai dedus? Nici vorba! Dimpotriva. cei care sunt credinciosi, sunt multumiti si impliniti spiritual!
Fericrea este in suflet. Este spirituala! tu nu ai cum sa o vezi!
Eu una sunt multumita si fericita ca am familia cladita pe incredere si iubire de 24 de ani, am 2 ingerasi mninunati si pentru mine asta inseamna fericire, partea materiala e buna si ea doar pentru a supravetui...
Poate ca cei care o duc bine sunt fericiti, dar majoritatea sunt nefericiti!
Cred că ai exagerat cu formularea întrebării. Cine a dovedit acest lucru, că TOŢI creştinii sunt nefericiţi. Eu sunt creştin şi sunt foarte fericit. Mai mult vreau să-ţi spun că adevărata fericire este o stare a inimii ce nu are prea mare legătură cu lucrurile materiale.
Ceea ce zici tu e adevarat, fericirea adevarata este o stare a inimii, dar majoritatea crestinilor nu sunt asa, ei cred ca fericirea o obtii prin bunurile materiale.Si de aceea am pus aceasta intrebare!
Voi incerca. Sper sa apreciezi gestul(sarcasm).Noi suntem nefericiti din punctul vostru de vedere. Fericirea pentru noi inseamna Dumnezeu, dragoste, familie, prieteni...in timp ce pentru voi inceamna destrabalare, bani, cluburi, injuraturi, sa te droghezi, sa fumezi, sa te comporti ca un rebel, sa te imbeti pana nu mai stii de capul tau etc. Cred ca esti destul de destept sa iti dai seama cine e mai fericit...
De ce necreştinii sunt "fericiţi"? Glumeam, nu aştept un răspuns.
Nu e corectă întrebarea, eu sunt creştină şi sunt fericită din plin. Fericirea nu o pot descrie în cuvinte, dar o pot arăta celorlalte persoane din jurul meu. "Arta de a fi fericit se află în puterea noastră de a extrage fericirea din lucururile mărunte" Henry Ward Beecher.
Deci in primul rand pentru mine fericirea e famila, prieteni, dragostea nu dumnezeu.Sunt mai multi crestini care se drogeaza, fumeaza, beau etc. decat atei.
Fericirea pentru noi inseamna Dumnezeu, dragoste, familie, prieteni...in timp ce pentru voi inceamna destrabalare, bani, cluburi, injuraturi, sa te droghezi, sa fumezi, sa te comporti ca un rebel, sa te imbeti pana nu mai stii de capul tau etc.
Pe ce te bazezi cand afirmi cele de mai sus?
Pe prejudecati cred fiindca, vezi tu, sunt si crestini(si mai multi la numar) care cred ca fericirea inseamna "destrabalare, bani, cluburi, injuraturi, sa te droghezi, sa fumezi, sa te comporti ca un rebel, sa te imbeti pana nu mai stii de capul tau".
Inseamna ca nu sunt crestini adevarati...ca daca ar fi cu siguranta nu ar face-o
Nu stiu cine ti-a spus lucru acesta dar eu vreau sa-ti spun ca din contra crestinii sunt fericiti deoarece au cunoscut drumul spre vesnicie
Nu stiu cine a spus lucru acesta dar eu vreau sa-ti spun ca din contra crestinii sunt fericiti deoarece au cunoscut drumul spre vesnicie
Eu sunt fericita indiferent de adversitatile vietii de situatii si imprejurari.Pentru ca fericirea mea vine de sus de la Stapanul meu binecuvantat!