Cum se explica aparita unei finte ce a facut 400 de miliarde de stele?
Eu am fost facuta satanista si din cauza muzicii pe care o ascult, ce zici de-asta? Pai, dupa crestini, daca nu crezi in dzau, automat esti cu Satan, doar ca nu-ti dai seama!
Ai avut un tv alb negru? si dai cand i cu purici tot ecranul acel sunet provine de la inceputul universului / cea mai vechea stea e la 14 mld de ani lumina distanta de pamant
Telefonul tau e defect cand vb la el? si el primeste semnale prin satelit peste tot in jurul nostru sunt semnale nu doar emise de sateliti si de stele / explozi din trecut
Nu extraterestrii comunica cu noi am scris eu asa ceva? un semnal este o energie in jurul nostru este energie si in tot universul explozile transmit semnale in univers e asa greu de inteles
Hai sasi explic ceva daca tu traiesti 60 de ani nu poti observa cat va exista o stea logic si calculezi matematic si pe baza unor dovezi cam in cat timp isi va epuiza energia acea stea / noi traim putin nu putem vedea in mod live viata unei stele sau a unei planete / sa stii ca universul e mai mult gol noi stam intr-o galaxie plina cu stele dar mare parte din univers este vid / in timp au aparut acele stele / gaurile negre au rezultat din explozi de stele mari super nove / sincer eu cred in teoria big bang poti crede in ce vrei tu / dar daca big bang nu e real asta face mai reala religia?
Nu universul nu s-a format atunci la inceput universul e mic / pai daca steaua noastra e batrana in galaxie isi dai seama cat de putine stele erau la inceput / eu nu numesc inceput si inceput continu si acum sunt explozi asemanatoare cu big bang / stai putin ca problema se pune cum au luat masa acea materie
Noi nu va credem prosti.Si te rog sa nu ne mai jignesti! Noi doar va consideram diferiti si nu ne simtim in apele noastre cand stam langa voi.(Cel putin asa sunt eu)
Nu am butonul punct si virgula / energia cand are viteza lumini se transforma in materie citeste asta http://www.descopera.org/de-ce-unele-particule-au-masa/
De fapt majoritatea daca sunt numiti "satanisti"din cauza ca spun ca "sunt anti religie" sunt foarte mandrii de ei si se simt foarte bine. Gorgoroth este o trupa satanista. daca totusi nu crezi asculti trupa pentru ca iti place instrumentala sau? Nu te ofensa, doar te intreb. Crestin nu te declari tu singur te declara altii la nastere prin botez Cuvantul "indocrinati" am observat ca este super copiat mai nou si adresat mereu crestinilor...nu toti sunt la fel, deci nu trebuie sa generalizezi asa dur.Cum si rockerii sunt generalizati ca toti sunt satanisti. Fals : prietena mea cea mai buna este rockerita si la 22 de ani crede in D-zeu nici decum in Satana Eu cred ca tu te referi de fapt la babele de 70-80 de ani care mai au putin si mor si s-au gandit ca este bine "sa-l primeasca pe d-zeu in inimile lor" ca sa ajunga si ele in "rai" la cate pacate au. Nu cred ca vei vedea un pusti de 15-16 ani ca sta in "cusca" si ca nu face o sumedenie de tampenii. Cam asta e parerea mea Pa pa
Frica de iad ii face sa nu cerceteze si sa asculte ce zice o carte. Daca ar citi biblia mai atent si-ar da seama ca totul e o minciuna. Exemplu vechiu si nou-l testament se bat cap in cap, da ei nu isi dau seama de chestia asta si zic ca noi am inteles-o gresit.religia e manipulare in masa parerea mea
DaciaRomania întreabă: