O persoana cu 2 fete nu este sincera, iar o astfel de persoana nu poate fi un crestin adevarat, pentru ca Dumnezeu nu aproba o astfel de conduita.
Două fete ori două fețe? ...
două fețe... deoarece nu au credința adevărată, bazată pe ceea ce spune Biblia. Aud una dar fac alta.
(Matei 7:15–27) 15 Păziţi-vă de profeţii falşi, care vin la voi în haine de oi, dar care pe dinăuntru sunt lupi prădători! 16 După roadele lor îi veţi recunoaşte. Se culeg vreodată struguri din spini sau smochine din mărăcini? 17 Tot aşa, orice pom bun dă roade bune, dar orice pom rău dă roade rele; 18 pomul bun nu poate da roade rele, nici pomul rău nu poate da roade bune. 19 Orice pom care nu dă roade bune este tăiat şi aruncat în foc. 20 Într-adevăr, după roadele lor îi veţi recunoaşte pe oamenii aceştia. 21 Nu oricine îmi zice: «Doamne, Doamne» va intra în regatul cerurilor, ci acela care face voinţa Tatălui meu care este în ceruri. 22 Mulţi îmi vor zice în ziua aceea: «Doamne, Doamne, n-am profeţit noi în numele tău, n-am scos noi demoni în numele tău şi n-am făcut noi multe lucrări de putere în numele tău?» 23 Şi totuşi, atunci le voi mărturisi: Niciodată nu v-am cunoscut! Plecaţi de la mine, voi, lucrători ai nelegiuirii! 24 Prin urmare, cine aude aceste cuvinte ale mele şi le pune în practică se va asemăna cu un bărbat prevăzător, care şi-a zidit casa pe stâncă. 25 A căzut ploaia, au venit inundaţiile, au suflat vânturile şi au izbit în casa aceea, dar ea nu s-a prăbuşit, pentru că avea temelia pe stâncă. 26 Dar cine aude aceste cuvinte ale mele şi nu le pune în practică se va asemăna cu un bărbat nechibzuit, care şi-a zidit casa pe nisip. 27 A căzut ploaia, au venit inundaţiile, au suflat vânturile şi au lovit casa aceea şi ea s-a prăbuşit. Şi mare i-a fost căderea!"
Pentru ca sunt si ei animale, dar incearca disperati sa nege asta crezandu-se fiinte superioare create din tarana de cineva inteligent. E ca si cum baiat fiind vrei sa intri intr-o gasca de fete care primesc doar fete si te deghizezi.
Din cauza ca in loc sa le spui lor in fata ca sunt vicleni, tu ii lasi liberi si ne spui noua.
Daca le spui lor le pica fața, daca ne spui noua, ei si-o pastreaza si pe a doua din simplu fapt ca ei cred (sunt creduli) ca tu nu observi.
Cine te-a mințit în halul ăsta? Nu doar creștinii sunt ipocriți și nu toți creștinii sunt ipocriți.