| Inferno a întrebat:

De ce crestinii cred ca totul e o competitie? Chiar nu se poate discuta serios o problema cu un crestin. Crestinii nu incearca sa discute problema serios ei vor doar sa te incuie cu cate ceva. Pentru ei totul e o lupta, indiferent ca vorbesti de Dumnezeu sau nu.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tragedia consta in faptul ca nu realizeaza si considera ca daca le atragi atentia o faci din rautate, lipsa da bun simt, etc.

18 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Ce discutii serioase sa ai cu un habotnic religios care sustine ca Isus a hranit 5 000 de insi cu trei pesti si Moise cu toiagul a despartit Marea Rosie in doua si alte multe anomalii.

| LotusRadioactiv a răspuns:

Care ma te-o mai incuitat? Nu te mai oftica si documenteaza-te cum trebuie, pe ambele domenii, sa ai un as in maneca.

| Inferno explică (pentru LotusRadioactiv):

Nu ma incuie nimeni. Faza e ca eu vreau sa discut ceva sa vad parerea lor si prezint anumite teorii, dar nu cred in ele, doar le prezint sa vad si parerea lor. Teoriile nu au legatura cu Dumnezeu. Si ei sar in sus si incep: Cum dovedesti asta, n-ai cum sa divedesti, etc...
In loc sa-si spuna parerea.
Daca am ajuns sa fiu incuiat de utilizatorii de pe TPU atunic e grav... Bine ca nu s-a intamplat asta niciodata.

| LotusRadioactiv a răspuns (pentru Inferno):

Atunci nu mai pune intrebarile la aceasta categorie, aici sunt multi fanatici si se simt foarte usor ofensati de intrebare. Mai baga-te pe la stiinta si filozofie, acolo s-ar putea sa gasesti cativa crestini daca tot vrei sa afli parerea lor (sau macar deisti). Si lasa ca stiu eu ca vrei sa te dai mai destept ca ei, asa cum si ei vor sa fie mai destepti ca tine, deci va bateti practic cap in cap.

| Inferno explică (pentru LotusRadioactiv):

Oamenii incearca sa para ceea ce nu sunt. De ce sa incerc sa par ceea ce sunt?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Inferno):

Inferno si tu esti om asa ca nu te mai scoate.

| 4b a răspuns:

Mno bine, iti raspund cu aceeasi moneda.
De ce ateii cred ca totul e o competitie?! La fel ca si crestinii, alergam cu totii... sper doar ca fuga sa nu fie in zadarwinking

| Inferno explică (pentru 4b):

Si ma intrebi pe mine de ce fac ateii acel lucru?

| 4b a răspuns (pentru Inferno):

big grin era o intrebare retorica, ca sa vezi ca toti participam la competitia astawinking

Ce religie ai?

| 4b a răspuns (pentru Inferno):

Asa mare importanta are pentru tine acest lucru?

Pai cand vorbesc cu cineva adesea ma intereseaza felul in care acesta percepe lumea si tipul de mentalitate pe care-l are pentru a putea sa comunic mai bine.

| RAY a răspuns:

Faza e ca crestinii pe TPU sunt, tu crezi ca un crestin isi pierde timpul pe TPU se lauda cu credinta lui pe TPU, majoritatea populatiei nu-i pasa de religie cred intr-un dumnezeu deist cateodata teist in restul timpul sunt si ei ateii ca nou pur si simplu nu le pasa, persoanele asa zisele crestine de pe TPU sunt de fapt false ca emaS de care aveam o parere buna, cred ca singura crestina e 4bb4 in rest toti o apa si un pamant, pentru ei e o lupta a ignorantei, arogantei, ipocriziei

| RAY a răspuns:

Sunt uni care siau construit o viata virtuala si considera ca ateii sunt satanisti si vor sa le rapeasca credinta se incapataneaza sa ne contrazica ai vazut vreodata un crestin sa-si dea dreptate? rar asta pentru ca sunt incapatanati imi imaginez cum sunt in realitate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce parere ai despre COERENTA postarii lui raymusic22tm?

| Inferno explică (pentru anonim_4396):

Nu vreau sa discut de utilizatorii de pe TPU. Spune-mi tu cu toate ca stiu raspunsul si stiu si de ce m-ai intrebar.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Inferno):

Tragedia consta in faptul ca nu realizeaza si considera ca daca le atragi atentia o faci din rautate, lipsa da bun simt, etc.

| Raynn a răspuns:

Cearta cu fanaticii religiosi care nu incearca sa rationalizeze cu tine este fix ca o discutie cu un zid de caramida.

| DeatHPupp3t a răspuns:

Pentru majoritatea, intr-adevar este o competitie. pentru altii nu. dar totusi, TU ar trebui sa stii cel mai bine faptul ca, nu trebuie sa ii cataloghezi pe toti dupa cateva exemple proaste. de ce cred ei ca totul este o competitie? pentru ca intre ei se fac multe diferente si fiecare vrea sa arate ce poate. nu stiu cat poti pricepe tu, dar cam acesta e adevarul.