Satana face doar voia lui dz,dupa cum reiese din iov si din spusele lui iisus, dz trimite ingeri pentru tot felul de misiuni,o data a trimis si erau sa fie violati asa ca au fost inchisi ingerasi -sadoma si gomora, nu are rost sa discuti cu limitati mintal, ignoranti ca nu au habar de biblie si ei sunt mandri =deci e pacat de moarte si aroganti =pacat de moarte, satanel e robul lui dumnezeu, nu e nici o lupta intre ei, asta e ceva inventat de crestini
4 Dar mai înainte ca ei să se fi culcat, oamenii din cetate, bărbaţii din Sodóma, de la tânăr la bătrân, tot poporul din toate colţurile, au înconjurat casa. 5 L-au chemat pe Lot şi i-au zis: „Unde sunt bărbaţii care au intrat la tine în noaptea aceasta? Fă-i să iasă la noi ca să-i cunoaştem!".
Probabil ca aveau super tehnologie de monitorizat casa lui Lot.
Si Lot era atat de prost, incat sa nu stie ca homosexualilor nu le plac femeile?
Si parca acele fete ale lui Lot nu cunosteau barbati, nu? Dar un pic mai incolo aflam ca aveau soti.
Sunt obișnuiți să nu gândească, să gândească alții pentru ei, iar poveștile primitive, fanteziste, puerile și absurde nu îi ajută pentru că sunt făcute pentru prostirea omului.
Ia sa vedem daca stii. Cine e Satana?
E un inger cazut
Da vesetele unde zice ca Satana e rau.
Informeaza-te bre si citeste, nu mai vorbi in calitate de cunoscator ca nu stii si nici nu ai citit. Vrei sa te rasfat cu versete ca sa ai habar? Eu pot sa iti fac doua liste aici pentru ca am carte. Tu ai? Nu mai vorbi din auzite ca scoti ineptii, prezinta si tu ceva inteligent bai Daniel. Daca familia ta nu te-o educat insemna ca asa o vrut Dumnezeu? Sesizezi logica? Daca Satana iti face rau este din alt motiv, nu ca asa ar vrea Dumnezeu. El nu face doar rau ci si bine. La el acolo exista si oameni cu calificative bune. Acum daca se foloseste de prostia ta, este alta treaba. Oai de unde stiu asa-i? De la Duh nebunule pe care tu nu il vezi. Am cercetat si investigat comportamentul lui prin Duh. Insa daca tu nu crezi nu mai initia dialog aici. Mergi sa il vezi direct. Insa ca sa il vezi trebuie sa ai si tu un grad de satanizare ca altfel nu se lasa vazut de tine (si in lumea lor trebuie sa ai un pic de cap).
Ia fa-mi lista. Auzite? Nu ai vazut printul?
Opa? Face si bine? Parca era raul suprem, nu?
''Dasteptul'' unde s-a gasit. Ia uimeste-ma
Da versetele la ce ai zis tu aici ''Informeaza-te bre si citeste, nu mai vorbi in calitate de cunoscator ca nu stii si nici nu ai citit. Vrei sa te rasfat cu versete ca sa ai habar? Eu pot sa iti fac doua liste aici pentru ca am carte. Tu ai? Nu mai vorbi din auzite ca scoti ineptii, prezinta si tu ceva inteligent bai Daniel. Daca familia ta nu te-o educat insemna ca asa o vrut Dumnezeu? Sesizezi logica? Daca Satana iti face rau este din alt motiv, nu ca asa ar vrea Dumnezeu. El nu face doar rau ci si bine. La el acolo exista si oameni cu calificative bune. Acum daca se foloseste de prostia ta, este alta treaba. Oai de unde stiu asa-i? De la Duh nebunule pe care tu nu il vezi. Am cercetat si investigat comportamentul lui prin Duh. Insa daca tu nu crezi nu mai initia dialog aici. Mergi sa il vezi direct. Insa ca sa il vezi trebuie sa ai si tu un grad de satanizare ca altfel nu se lasa vazut de tine (si in lumea lor trebuie sa ai un pic de cap).''
Pleaca bre si citeste ca aici nu esti la scoala. Nu tu esti subiectul aici ci altul. Tu prima data pregateste-te si dupa aceea sa vii aici sa vorbesti corect. Nu am litere pentru tine, ma doare degetul. Dai 10 euro pentru fiecare litera si te invat...
Cum se cred unii ''dastepti in cap''.
Da bre nu te suferim aici daca nu esti calificat. Zgamboii nu trebuie admisi. Daca vrei respect si raspuns, invata sa fii destept. Aici nu este vorba despre "unii" ci propunerea este despre tine. Nu vezi ca esti rupt de realitate? Nu stii nici sa porti o convesatie. Nu stii nici sa computezi un mesaj, tu nu ai aprobat nici lucruri firesti de lingvistică. Fereasca-ma Dumnezeu de asemenea ratati si indepartati de normal. N-are rost sa mai consum spatiul aici pentru tine.
Nici nu iti recunosti parintii care te-au invatat sa vorbesti ca sa ma iau de ei. Tu vrei sa intri in mijlocul leilor insa ei te picteaza cum vor. Insa tu esti atata de destept de intri singur in gura lor si le mai ceri si sa te mestece insa ei sunt satuli de os fara carne.
Tu consideri un castigi si atunci cand conversezi cu mine, de aceea nu iti ofer nici gura aceea de oxigen...
Vorbeste in numele tau. ''Dastept in cap'' asa ca tine? In cusca cu lei jigariti?
Distanta bre! Nu vezi bariera? Vrei sa iti pun ziduri? Daca ma deranjezi, lasa-ma macar sa te musc.
Nu poti
Bre calculator, eu stiu ca tu vrei sa joci in divizia A insa este greu. Te bagam in seama cand devi merituos. Pana atunci stai acas si urmareste-ne de la televizor. Chiar nu vezi ca mai ai de sarit garduri? Eu nu iti fac aceste propozitii de drag ci ca sa iti transmit un adevar. Eu te-am muscat de multe ori insa tu nu ai capacitatea sa vezi pentru nu ai acele valori. O sa cresti si o sa intelegi, stai linistit ca eu nu vorbesc in vant. Asa ca ramai in divizia Z si pastreaza distanta ca nu vreau sa ma cobor asa jos. Nu mai cersi atentie ca nu te mai bag in seama. La tine lucrurile astea sunt o petrecere insa la mine este o pierdere de timp. Esti un pierde timp pentru mine asa ca nu te mai acomoda.
Saracul de tine. Nu ti se pare ca esti plin de tine? Care adevar, muica? Vreau dovezi vizibile
Tu chiar te complaci sa vorbesti cu mine. Insa eu iti dau palmi peste cap si te trimit sa inveti legi logice. Cum adica sunt sarac si plin de mine? Tu atentezi legea contradictiei si te mai dai si ateu. Chiar pe bune nu iti este rusine sa te prezinti asa in fata mea? Invata bre si nu-ti mai fa de ras comunitatea. Vrei sa iti desenez ca sa sesizezi ca esti nebun si prost? Eu nu am nevoie de asemenea oameni langa mine, lasa-ma sa fiu sarac si sa ma lipsesc de tine. Nu imi mai da motive sa ma distrez cu tine ca am muschi si te pleznesc.
Voi vorbiti de logica? Cand afirmat cum Barbosul e atat tatal sau, incat si fiul sau, incat si duhul sau. Atunci e logic si daca zic eu ca inorogul meu a desenat un cerc patrat pe pamant
Totodata fiul sta in dreapta tatalui sau, fiind 3 in 1
Astia sunt adevaratii crestini. Cei care jignesc.
Afirmati*
Nu te mai exinde in alte teme ca tu nu ai fost capabil sa intelegi o tema concreta. Cum si eu sunt una cu fratii mei nu ai cum sa intelegi pentru ca la tine logica nu te lasa. Bine ca putem noi sa intelegem. Era cineva care spunea ca esti Ray. Numai ala cand i-am spus sa foloseasca "isi" cand vorbeste la persoana a treia persista in logica lui. Daca nu esti tu ala, sunteti asemanatori (nu ma intereseaza sa dezbat identitatea vostra ca oricum aici nu ma intereseaza). Deci am spus asemanator ca sa evit o falsa indignare. Ca si cum aici nu se gaseste asa ceva. Deci punct ca nu stiu din ce mediu esti. Insa esti tare batut de soarta. Nu te mai victimiza ca ai luat-o pe merit.
Opa. O dam in figuri de stil Parca nu era figura de stil, nu?
OctavianDanielMaria întreabă: