Care crestini? fanatici religiosi, adulti cu mentalitate de copil de 3 ani,sunt si crestini care accepta atei, nu generaliza, am prieteni crestini care cred intr o forma de dumnezeu panteista, deista dar niciodata nu mi au spus de ce nu crezi, mai vorbim dar asa ca intre prieteni cum nici eu nu am spus vreodata de ce crezi, singuri de care trebuie sa te feresti sunt fanatici religiosi
Continua negare a existenței lui Dumnezeu îi conduce pe atei la o stare conflictuală interioară profundă
tu de unde stii ce naiba simt atei? lipsa credinteti in zeul tau nu ne duce la nici un conflict, cum unui crestin nu i duce vreun conflict lipsa de credinta fata de alti zeii
Ateii manifestă compasiune față de homosexuali pentru că și ateismul și homosexualitatea sunt boli spirituale cu aceleași simptome, respectiv negarea firescului și într-un caz și în celălalt
du-te in evul mediu, homosexualitatea este genetica iar ateismul este lipsa credinteti asa si un crestin este ateu fata de zeus si nu au compasiune fata de gay, dupa prostia minti tale crestini sunt nebuni ca nu cred in zeus
. Sunt suferinzi, sunt bolnavi spiritual. Au nevoie de compasiune și de dragoste. Comportamentul lor este de înțeles pentru că sunt într-o continuă negare a propriei existențe.
asa si crestini care nu cred in brahma, cate aiureli
Nu e ușor pentru ei, sunt într-o continuă căutare a umplerii acestui gol interior. Câteodată reușesc să se regăsească. Câteodată Îl găsesc pe Dumnezeu.
asa si crestini pana nu il gasesc pe brahma au goluri interioare
esti un om frustrat, complexat plin de ura si nesimtire
Sa negi existenta unui bătrânel care locuiește pe un nor și care se supăra iremediabil când ne masturbam înseamnă negarea firescul. Hai serios
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
Vezi-ti de rahatul tau de religie si nu-ti mai face griji pentru atei.
"Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia."
Asta ar trebui sa fie deviza ateilor.
Ia da-i te rog un scroll printre intrebari sa vedem cine moare de grija cui!
Nu stiu ce dogma a facut acest material, nu spun ca e rau dar nu inteleg de ce cel care atat de inspirat a judecat pe atei nu cunoaste versetul care spune "nu judeca ca sa nu fii judecat". Probabil dogma respectiva este dornica de a recruta adepti. Nu asa se face! In mod normal, un crestin propovaduieste Evanghelia, iar asta inseamna ca spune si altora CE SCRIE IN EVANGHELIE si atat! Nu cauta sa convinga pe nimeni sa adere la crestinism, nici nu indeamna pe altii sau sa inconjoare cu dragoste niste oameni care nu vor sa auda de Dumnezeu. Fiecare om ESTE LIBER sa aleaga ce face cu viata lui si cu sufletul lui. Aceasta libertate o are de la Dumnezeu si nu avem voie sa o incalcam nici direct si nici pe ocolite
O singura intrebare indreptata catre ei, o caracterizare buna de astfel si..au luat foc.
Sa fi sigur ca ii intelegem si ne straduim sa raspundem tuturor neclaritatilor. Eu unul nu am ca scop sa incerc sa ii schimb. Pe Dumnezeu fiecare om il va descoperi singur, la un moment din viata.
Esti de acord cu ce a spus sectanctul ala?
"un îndemn pentru creștinii din România. Vă rog să-i înțelegeți pe atei. Sunt suferinzi, sunt bolnavi spiritual. Au nevoie de compasiune și de dragoste. "
A spus cu, cuvintele lui. Eu ma rezum la intelegere si acceptare.
De ce sa numesti un om asa care nu crede ce crezi tu?
NuConteazaCineSunt întreabă:
Bossa100000 întreabă: