Frica de iad e de fapt ceea ce ii face pe crestini sa fie crestini. Daca ar exista raiul iar iadul ar fi un loc ca pe Pamant doar ca ai trai vesnic cati crezi ca ar mai vrea in rai?!
Te asigur ca multi ar vrea sa nu moara, raiul este o utopie a unei minti primitive si ignorante, eu unu nu as putea sa traiesc intr-un asa zis paradis, o iluzie practic
Pai crestinilor le este cel mai frica de moarte in loc sa o astepte cu bucurie si asta pentru ca au si ei o farama de indoiala in suflet si se tem cumplit ca nu cumva sa nu primeasca ce si-au dorit toata viata.
Serios,o forma de dreptate, deci daca un om care are varsta de 20 de ani si e ateu si nu crede in dumnezeu va arde pe vechi,tu stii ce inseamna pe vechi? cum sa fie o forma de dreptate cand tu traiesti nici macar un secol dar esti pedepsit pe vechie, ce dreptate e asta,ai putea sa isi privesti mama,tatal,fratele, sora, iubita ca ard pe vechi in iad, atat de crud ai purea fi incredibil si tu sa fi fericit in rai, toata ziua sa canti pe vechie unui dictator care are sclavi care il slujesc
Iadul nu exista, Iazul de foc descris in Biblie este o metafora, daca mori in pacat pur si simplu mori si nimic mai mult ca si un somn vesnic.
Iata un raspuns care ar putea fi premiat:
"Iudaismul ofera Sheol, tot un fel de iad.
islamul tot ofera un fel de "iad".
hinduismul ofera reincarnarea ca forma de "iad".
budismul nu e o religie.
exista sute de variante de iad crestin."
Pai in primul rand religile acelea sunt false. Acelea sunt niste religi car cred in Hristos dar nu sunt adevarate.Aceia sunt niste fricosi care vor sa isi traiasca viata fara frica de iad.Dar e foarte prost.Vor sa sminteasca lumea.Nici o minune nu s-a facut la catolici prostestanti etc.Islaml este biciul lui Dumnezeu pentru noi iar budisti sunt copii dracului.Noi avem invatatura adevarata care nu s-a schimbat si tot noi avem post sfinti care au facut minuni si care nu au dobandit intelepciunea prin ivatare pe derost ci prin harul duhului sfant.Acestea sunt doar religii.Crestinismul nu este o religie ci este aevarul intru Domnul Isus Hristos.Ei sunt niste smintiti daca zic ca iadul trece repede.
Iar voi sunteti niste smintiti si niste trufasi.Ce am spus eu e judecata dreapta.Dar a voastra nu e.Conducatorul religiei voastre e dracul.
Daca ai fi citit biblia ai fi stiut ca in biblie nu se vorbeste de nici un drac