| 1Mihai1 a întrebat:

De ce crezi că nu există Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Nu sunt sigur ca nu exista, a fi sigur de un lucru mi se pare prea ilogic, eu unu spun ca nu putem fi 100 la suta sigurii de nimic, ei ieri m-am dus la scoala am aflat ca am note care nici nu stiam ca le am, daca de acasa eram sigur pana la scoala, dar cum poti fi sigur ca in viitor nu se va afla, eu i neg existenta in lipsa de dovezii sau ca dovezile oferite nu m-au convins, dar sigur nu sunt pe nimic

64 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dragos9234 a răspuns:

Eu nu cred ca nu exista dumnezeu, eu stiu sigur ca el nu exista.

| dragos9234 a răspuns (pentru crιѕтyɴɴα):

Eu nu cred in dumnezeu si tot nu imi este frica sa stau singur intr-o camera.

Răspuns utilizator avertizat
| 1Mihai1 explică (pentru dragos9234):

De ce?

| dragos9234 a răspuns (pentru 1Mihai1):

Pentru ca nu exista.

De ce eşti sigur că nu există?

Pentru ca se gaseau dovezi, pentru ca nu il"simt".
Daca dumnezeu exista ce are cu mine? De ce nu vrea ca eu sa il descopar?

Dumnezeu vrea, tu nu vrei cu adevărat. Ştii ce ne desparte de Dumnezeu?

Da sau nu?

| RAY a răspuns (pentru dragos9234):

Ateu pozitiv?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A crede ca nu exista ceva si a nu crede ca exista ceva sunt 2 lucruri total diferite.Ai pus intrebarea gresit. Nu cred ca exista dumnezeu pentru ca mi se pare absurda povestea, pentru ca nu am suficiente dovezi, pentru ca nu ma duc pe modelul "crede si nu cerceta", din cauza crestinilor si multe altele. Sunt cateva lucruri bune si in religia asta dar nu acopera celelalte lucruri. Tu de ce nu crezi ca exista unicorni, spiridusi, elfi, Odin, Hanuman, Thor, Batman, Superman, Hulk si/sau altii? Poate, cand o sa intelegi de ce nu crezi in existenta celor de mai sus, o sa intelegi de ce eu nu cred in al tau.

| 1Mihai1 explică (pentru anonim_4396):

Să te întreb ceva. Oamenii de ştiinţă au demonstrat ce se întamplă in timpul mortii clinice? Da sau nu?

Nu vrea, daca ar vrea m-ar ajuta sa il gasesc, adica nu exista.

Păcatele ne despărţesc de Dumnezeu.

Da au demonstrat, se intampla cea ce se intampla deoarece creierul este privat de oxigen.

| dragos9234 a răspuns (pentru RAY):

Nu chiar, intre pozitiv si negativ.

Si eu la fel, doar ca nu-mi place sa fiu sigur 100 de ceva, ca un agnostic care spune ca e imposibil dovedirea lui sau infirmarea lui, in viitor daca se va putea dovedi, nu putem sti viitorul tram in prezent, sa nu ne aruncam in afirmati

Eu ma regasesc in ateism de mic, de cand ma stiu, de la cati ani ai devenit ateu?

Prin clasa a 6-a, adica pe la 13.

Mereu ai gandit mai sceptic nu-i asa?

Da.

De unde esti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 1Mihai1):

Da, s-a demonstrat si gasesti explicatia pe guagal. Daca o sa-mi dai marturii, si eu pot sa-ti ofer "marturii" ale diverselor persoane care dupa cateva ciuperci au vazut creaturi stranii. Sunt la fel de credibile ca marturiile celor din moarte clinica. Ba mai mult, daca sunt reale, de ce in moarte clinica un crestin nu o sa-l vada pe Hanuman, pe Odin, pe Buddha ..etc si nici un pagan, musulman, hindus, buddist si altii nu o sa-l vada pe isus? Ar trebui ca toti sa-l vada pe isus indiferent de religie.

Buzau.

Imi pare bine

| Torah a răspuns (pentru dragos9234):

La nivel Alpha, impulsurile electrice folosite de creier sunt aproape de ZERO, ceva, si daca freci parul de cosciug tot ar mai fi gandit cadavrul ceva.dar daca trezindu-te din moarte clinica nu mai stii nimic, e din cauza ca Dzeu te priveaza de asta.

| EmaS a răspuns:

Psalmul 14,, Nebunul zice în inima lui: „Nu este Dumnezeu!" S-au stricat oamenii, fac fapte urâte; nu este niciunul care să facă binele.,,

| EmaS a răspuns (pentru RAY):

Se pare ca si tu o sa fi unul dintre cei ''convertiti'' de pe TPU!
laughing

Întrebări similare