| PamPamRamPamPam a întrebat:

De ce crucea este un simbol sfant? Pentru ca Isus a murit pe cruce? Daca cineva v-ar omora mama cu un ciocan ati purta un ciocan legat la gat sa va aminteasca de ea?

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

Crucea este locul unde Isus a murit. Pe cruce obisnuiau romanii sa rastigneasca oameni. Oamenii care considera crucea sfanta merg pe ideea ca Isus a murit pe ea si El a sfintit-o insa nu este asa. Crucea este doar obiectul pe care El si-a dat viata ca noi sa fim rascumparati! Ca altii o considera sfanta si ca a te inchina inseamna a-ti face semnul crucii e treaba lor, insa lucrurile stau altfel!

34 răspunsuri:
| Necunoscută a răspuns (pentru Cozyy):

În biblia aia a ta scrie şi că ai voie să-ţi expui formele prin intermediul avatarelor pe TPU?happy Serios acum, eu ştiu că se zice că femeile trebuie' să fie totuşi. decente. Sau nu?! Fiecare târfă care citeşte biblia e o femeie? Woăă!

Dacă învăţ poruncile, o să ajung în Rai? O să primesc dulciuri? happy O să văd un om care e bătut şi o să-mi amintesc ceva de genu' "ajută-ţi semenii". Pun în aplicare şi îi ajut pe ăia să-l bată.

***.

| Cozyy a răspuns (pentru Necunoscută):

Daca nu sti despre ce sa vorbesti mai bine... Taci. Nu trebuie sa demonstrezi invidia. In Biblie scrie de invidie, si nu scrie ceva de haine, doar de imbracamintea pe care trebuie sa o ai la biserica.
Deci papusa... Taci ca esti mai inteligenta.
Si in legatura de Rai si altea cacaturi care le scoate capusorul ala al tau...ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample.
Eu iti doresc sincer sa ajungi in Iad daca asta iti doresti.

| Necunoscută a răspuns (pentru Cozyy):

"Deci papusa... Taci ca esti mai inteligenta. " Asta-mi place. Bună remarca ta happy. De ce vorbeşti urât, dragă? Te-ai agitat? Nu fă spume, că n-are rost.
Nu-mi doresc nimic. Spre deosebire de tine, eu nu aştept să-mi cadă din cer ceva, sau să urmez nişte paşi scrişi de cineva pe o foaie (destin), eu îmi fac paşii ăia, înţelegi?

Du-te şi ia-ţi o acadea, să nu mai fii aşa agitată, că nu face bine la inimă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna intrebare. Dar sa iti raspund pe crestineste ortodoxeste laughing Nu cred ca mama oricui in afara de masa lui Iisus este atat de sfanta precum a fost El... De asta se poarta crucea...