Pleci de la premise false.
Ce pot spune sigur este toate descoperirile stiintifice contrazic vartos existenta unei divinitati care intervine si creaza realitatea prin magie.
Un exemplu ar fi modul in care pamantul s-a format.
Nu prin magie divina, ci prin procese naturale.
Un alt exemplu e modul in care se formeaza nisipul. Nu prin magie divina,ci prin procese naturale.
Pietrele- Nu prin magie divina,ci prin procese naturale.
curcubeul-Nu prin magie divina,ci prin procese naturale.
stelele-Nu prin magie divina, ci prin procese naturale.
norii-Nu prin magie divina, ci prin procese naturale.
galaxiile-Nu prin magie divina, ci prin procese naturale.
sistemul solar-Nu prin magie divina, ci prin procese naturale.
atomii, moleculele, zapada, lumina, focul, spatial, gaurile negre, planetele -pe scurt absolut tot ce a descoperit stiinta pana acum.
Toate descoperirile stiintifice au o explicatie ce nu implica necesitatea unei "forte magice".
Deci, asa cum am spus, toate descoperirile stiintifice contrazic vartos existenta unei divinitati care intervine si creaza realitatea prin magie.
"Toate descoperirile stiintifice au o explicatie ce nu implica necesitatea unei "forte magice"."
Oau, de aceia au INVENTAT BinguBingu, MAGIE PURA, din NIMIC apare o super explozie din care apare universul, Bai sa vezi "stiinta pura" pentru handicapati. Parca suntem in filmele cu Henriuta Poterutu. Adevarata magie "stiintifica", vorba aia romanesca: din r***t, bici.
Singuri care asocieaza ateismul cu stiinta sunteti voi crestini,ateismul este lipsa credinteti,stiinta este o pasiune nu vad ce legatura are ateismul cu stiinta, dovediti voi ca exista dumnezeu ce atatea povesti, e asa de greu? o dovada stiintifica cum ca exista dumnezeu atat vrea un ateu, oamenii de stiinta pot crede in ce vor ei, in ce au ei chef, atei nu asocieaza stiinta cu ateismul
Că așa li ideologia care au adoptat-o, iar ceea ce asociază ei nu tot timpul corespunde cu realitatea.
Cred ca in chesti de genul trebuie sa gandim rational, sentimentele sunt partea primitiva a creierului, ratiunea se naste din partea neocortex a creierului https://www.youtube.com/watch?v=uBPixoNflpU&t=3s
"55% cred în Dumnezeul creștin"
N-are treabă dacă își vâră zeul în domeniul de expertiză.
Poți să crezi și în Zâna Măseluță dacă vrei nu-mi pasă, dar adu-mi dovezi când zici că Zâna Măseluță îmi îngrijește dentiția și că e creația ei.
Credința religioasă sau non-credința oameniilor de știință sunt irelevante deoarece religia e un topic subiectiv. Adică mai scurt: Nu contează că e ateu sau creștin, rezultatele unei experiențe științifice nu ține de asta.
Sa-ti mai zic ceva, exista argumente stiintifice care atesta existenta lui Dumnezeu. Argumente care atesta inexistenta Sa nu pot exista.
De ce?
Cum Dumnezeu poate fi dovedit?
a)Dumnezeu ne-a lasat cateva indicii, sau pur si simplu exista urme ale implicarii Sale TOTALE in creatie pe care stiinta le poate observa.
Cum poate fi contestata existenta lui Dumnezeu?
b)Nu ai cum, stiinta nu poate oferi argumente cum ca ceva nu a existat. Stiinta trebuie sa observe ceva pentru a-si da verdictul. Daca Dumnezeu nu poate fi observat nu inseamna ca nu exista.
CONCLUZIE : ----->>>> Science increasingly leads to GOD
Si voi sunteti la fel, vorbiti despre stiinta dar sunteti paraleli, interpretati religia cum vreti voi.
Daca il intreb pe Nilson, Steregoi si pe tine cateva lucruri, raspunsurile nu o sa aiba la baza aceiasi idee, asa ca nu mai vorbi aiurea.
Pe site-ul asta stau juma' de ora cel mult zilnic, azi nu prea am ce sa fac, sunt racit, si stau in casa dezbracat, in p* goala, la caldurica ca baietii... astept sa ma fac bine.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: