Omule el a spus ca Nu am văzut personal un miracol spiritual. Și resping comentariile pe care oamenii le fac uneori ca faptul că o floare înflorește este un miracol. Eu nu cred acest lucru. Aceasta este o chestiune pe care știința o poate explica. Cum te-ai dus de la sămânța la floarea înflorită? Pot să răspund. De ce a existat, în primul rând, sămânța? Probabil că este un miracol. Nu știm cu adevărat cum a ajuns universul aici. În realitate, nu văd că toate problemele pe care le ridică oamenii ca puncte de contestare între știință și credință sunt atât de greu de rezolvat. Mulți oameni se agață de argumentul evoluției versus creația - una dintre marile tragedii din ultimii 100 de ani este modul în care aceasta a fost polarizată. Pe de o parte, avem oameni de știință care adoptă în esență evoluția ca și credința lor și cred că nu este nevoie ca Dumnezeu să explice de ce există viața. Pe de altă parte, avem oameni care sunt credincioși care sunt atât de complet vânduți pe interpretarea literală a primei cărți a Bibliei, încât resping datele științifice foarte convingătoare despre epoca pământului și despre conexitatea ființelor vii. Este inutil. Cred că Dumnezeu ne-a oferit o ocazie prin folosirea științei pentru a înțelege lumea naturală. Ideea că unii cer oamenilor să nu creadă datele noastre științifice pentru a dovedi că ei cred în Dumnezeu este atât de inutil.
Ateii folosesc mai des termenii "stiinta" si "ratiune" ca sa para mai culti si sa isi justifice intr-un mod mai pompos necredinta, desi nici stiinta nici ratiunea nu pot nega existenta lui Dumnezeu.
Nilsson ce obsedat esti de mine, ai cautat la greu si numele meu si cica mama mea e crestina,o cunoaste )))))))))) acum daca te intreb ma cunosti real? nu,poti dovedi cu dovezi? nu, sa inteleg ca daca scriu ca ma cheama obama ma crezi,omule e internet, fiecare scrie ce vrea, nu sunt dovezi aceste lucruri, ai scris ca cica sa fiu banat daca acel user nu e benny, sansa fie e mare, poate ma insel
dar ce sa ceri https://www.youtube.com/watch?v=1acPEMMBMf8
Am fi multumiti daca nu ti-ai expune "vorbele" pe net si le-ai retine inainte de a iesi din gura. Rasa noastra mai citeste cate ceva dar ajunge sa inchizi un subiect in care unii care de abia iesiti din ou se cred Einstein folosind doar cateva cuvinte si pana la coada folosim doar ce ne convine dintr-o chestie de mintea cocosului. Explicatile de sute de pagini sunt pentru cei ce nu pot sa extraga ideea principala din acele scrieri, basme de copii si pentru copii. P.S. Eu nu pot sa te fac asa cum esti deja.
" Spiritele m-au facut asa rolling on the floor ele canta la neuronii mei."
Eu ce spusei si tu incerci sa ma convingi ca e "altfel", nu te mai "chinui" esti deja catalogat, nu te mai schimbi din nefericire. Sanatate.
Iertare pentru "categorisire", gunoaiele raman gunoaie nu le categorisesti, toate ajung in acelasi loc.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: