Ce sunt aia? Si cum de ai ajuns sa-i iubesti... mai "crestinule"?
Ori esti prea copil, ori...
Nu stiu de ce, dar am vaga impresie ca preotii astia au inceput sa inlocuiasca tamaia cu altceva la biserica...
Chiar nu vreau sa te jignesc cu ceva, dar nu exista demoni. Asa ca ce rost are sa-i "iubesti"? Iti irosesti iubirea pe ceva inexistent.
. Nu chiar, doar aveam şi eu mica mea nedumerire. Am avut experienţe cam...
Cum? Am menţionat faptul că sunt creştină şi NU satanistă. Ce e aşa de greu?! Şi am menţionat şi faptul că unii oameni pun această poreclă iemdiat când aud de demoni...
Şi da, ai şi tu dreptate că ne putem corecta, însă eşec peste eşec şi tot aşa te face cumva să te îndepărtezi de tot şi să devii mai rece şi poate insensibil şi să te închizi în tine şi să îţi duci privirea către alt domeniu unde să te descarci.
Consideri că nu există demoni, dar totuşi crezi în existenţa unui Creator suprem. Mentalitate medievală.
Unde am spus eu asa ceva? Ma tem ca vorbesti fara sa gandesti suficient.
Nu pot, din păcate. Asta e tot ce am avut de spus. Aşa simt de la o vreme dar ştiu că nu e ceva normal şi că sunt nişte mincinoşi dar nu tot timpul.
Vrei sa dezvoltam tema in particular? Trec prin momente asemanatoare si e posibil sa fiu de ajutor.
Hmm, incep sa ma ingrijorez . Ai primit vreun mesaj de la mine sau face figuri TPU?
Demonii sunt dusmanii lui Dumnezeu, iubindu-i pe ei, nu poti fi prieten cu dumnezeu. Dumnezeu stie ca ei nu fac decat rau si la fel ca Satan s e transforma in ingeri de lumina ca sa ii atraga pe oameni la ei. 2Corinteni11:14,15
Sfatul meu este acesta: "Pazeste-ti inima mai mult decat orice, caci din ea ies izvoarele vietii." (Proverbe.4:23)
Mintea si inima pot fi pazite numai daca vei cauta cu sinceritate putere de la Dumnezeu; daca vei cerceta cu rugaciune Biblia.
Exista Satana si ingerii lui; dar nu putem spune despre acestia ca ei ar mai spune binele cateodata. Daca ei fac lucrul acesta este NUMAI cu scopul de a trece de partea lor si a lupta impotriva lui Dumnezeu. Si daca in felul acesta ne-am pierdut sufletul, ne-am pierdut mantuirea, ce am castigat?
Te sfatuiesc ca niciodata sa nu-i compatimesti pe Satana si pe ingerii lui. Nu te mai gandi la lucrul acesta. Lor li s-a oferit ocazia ca sa fie mantuiti dar au refuzat din pricina mandriei lor. Departeaza orice simtamant de impreuna simtire din mintea si din inima ta pentru vrajmasii nostri si ai lui Dumnezeu.
Mai degraba ar trebui ca mintea ta sa mediteze la sacrificiul pe care Dumnezeu prin Domnul Isus l-a facut pe dealul Golgotei pentru ca eu si tu sa putem sa fim mantuiti. El a murit pentru ca noi sa traim.
"Si nu este de mirare, caci chiar Satana se preface intr-un inger de lumina.
Nu este mare lucru, dar, daca si slujitorii lui se prefac in slujitori ai neprihanirii. Sfarsitul lor va fi dupa faptele lor." (2Cor.11:14,15)
Daca exista esecuri in viata, atunci acestea ar trebui sa te apropie mai mult de Dumnezeu; aceste esecuri creeaza nevoia de ajutor divin.
"Adevărul despre îngeri" il gasesti aici: http://www.adventist.ro/index/materiale-de-studiu/e-books.html
Lucifer, la decădere încă şi-a păstrat forma lui de înger şi de aceea, multă lume îl vede în formă angelică, ca să păcălească şi să atragă cât mai multă lume în cursa sa.
Pacat inseamna a gresi. Daca tu consideri ca e normal sa iubesti ceva sau pe cineva care ar face orice sa iti distruga sufletul, chiar si ajutindu-te in vreun anumit mod (Biblia spune ca Diavolul se poate arata si ca inger de lumina), si ca nu nimic gresit in asta, atunci eu nu mai am ce zice.
Era înalt 2 m şi ceva, păr blond până la umeri, drept, ochii albaştrii, avea nişte muşchi, pieptul era ieşit mai înafară, bine, deci era dezvoltat fizic şi părea puternic, avea o robă albă strâns la brâu cu un şnur aurit şi în picioare avea nişte sandale tot cu aur.
Excelenta descriere. Ps: De ce nu mi-ai raspuns la pv
GoAndFuckYourselfWithAKnife întreabă: