Din orgoliu, nenica, din orgoliu!
Altfel nu mai putea fi identificat de gloata, daca toti ar fi fost ca el.
In primul rand,Dumnezeu nu are sotie. Dumnezeu a creat omul o fiinta perfecta.Dar din cauza pacatului, a neascultarii de Dumnezeu, a intrat in lume raul.Tot ce este rau in lume,boli,suferinta,durere,sunt consecinte ale neascultarii omului de Dumnezeu.
Din pricina neascultarii,Dumnezeu a ingaduit suferinta.,, Femeii i-a zis :,, Voi mari foarte mult suferinta si insarcinarea ta.Cu durere vei naste copii si dorintele tale se vor tine dupa barbatul tau,iar el va stapani peste tine,,. Omului i-a zis :,, Fiindca ai ascultat de glasul nevestei tale si ai mancat din pomul care iti poruncisem sa nu mananci deloc din el, blestemat este acum pamantul din pricina ta.Cu multa truda sa-ti scoti hrana din el in toate zilele vietii tale; spini si palamida sa-ti dea si sa mananci iarba de pe camp.,,
Boala este tot o consecinta a neascultarii de Dumnezeu, si cel rau este acela care o aduce la oameni.Iov2:7,,Si satana a plecat dinaintea Domnului si apoi a lovit pe Iov cu o buba rea din talpa piciorului pana in crestetul capului.Luca 13:16,, Si femeia, care este o fiica a lui Avraam si pe care satana o tinea legata de 18 ani, nu trebuia oare sa fie dezlegata de legatura aceasta in ziua Sabatului?,, Cine asupreste oamenii prin boala? Gasim raspunsul in Fapte 10:38,, Cum Dumnezeu a uns cu Duhul Sfant si cu putere pe Isus din Nazaret,care umbla din loc in loc, facea bine si vindeca pe toti cei ce erau apasati de diavolul, caci Dumnezeu era cu El.,,
Ce promite Dumnezeu ca va face poporului Sau daca va asculta? Exod15:26,,El a zis:,,Daca vei asculta cu luare aminte glasul Domnului,dacavei face ce este bine inaintea Lui,daca vei asculta de poruncile Lui,si daca vei pazi toate legile Lui,nu te voi lovi cu nici una din bolile cu care i-am lovit pe Egipteni, caci Eu sunt Domnul, care te vindeca.,,
Dumnezeu nu are sotie, ceea ce cred ca stiai. Apoi, El ne-a creat perfecti dar ne-a dat si libera alegere. Daca noi am ales sa nu mai fim perfecti si sa ne facem de cap, aia e alta treaba. Bafta la scoala si numai bine! (cred ca esti la scoala, asa presupun; o mica observatie: se scrie "i-a zis" si nu "i-a zis" si Dumnezeu se scrie cu D mare, vezi DEX )
Te inseli daca iti imaginezi ca imi voi pierde timpul inercand sa explic unor inepti lucruri pe care care ei le stiu, dar totusi nu vor sa le accepte.
" corcituri imperfecte "
Fiecare se crede cum dorește.
Foarte frumos din partea ta că ai avut puterea să mărturisești ceva despre tine.
Ne-a creat exact cum a avut nevoie de noi, nici prea destepti sa i ne opunem, nici prea prosti sa nu-l intelegem. Suntem doar niste unelte de care s-a folosit acum mult timp.
E interpretabil ceea ce tu ai spus. Daca stai sa te gandesti la cum functioneaza lucrurile in natura, cum fiecare lucru este in legatura cu toate celelalte, ai ajunge sa iti dai seama ca lumea e perfecta.
Rizztheseballs6969 întreabă: