Dumnezeu care mil imaginez eu nu intervine in soarta omeniri si lasa totul sa evolueze, acel zeu e rau si bun, un bine absolut nu lasa raul e logic
De ce nu ar fi un lucru drept ca animalele sa se manance intre ele si noi sa le mancam pe ele?
Tot (sau aproape) ce a pus Dumnezeu pe pamant esti plin de intelepciune si trebuie sa luam aminte.
Omul cand a pus animalele in lume, ne-a aratat ca putem deveni ca ele, din cauza pacatului, chiar sa ne mancam unii pe altii, sau putem sa progresam, spre desavarsire.
Pentru a se hrani vietuitoarele de pe Pamant, si pentru a invata sa ne pretuim viata pe care o avem.
Ca sa stii si tu: nici eu nu suport cand asiaticii mananca carne de balene sau delfini, ca cica :"E o traditie la noi, bla-bla..." .
Imi vine sa plang
Apoi Dumnezeu a zis: „Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră; el să stăpânească peste peştii mării, peste păsările cerului, peste vite, peste tot pământul şi peste toate târâtoarele care se mişcă pe pământ." Geneza 1:26 deci, omul stapaneste toate animalele.citeste Biblia pentru raspunsuri la intrebarile tale!
Elemente de baraminologie: la inceput, leul si tigrul mancau paie, iar Adam si Eva duceau la pascut turme de lei si tigri in Gradina Edenului.
Chocolate întreabă: