| bestfully a întrebat:

De ce Dumnezeu (care este Drept) a facut animalele sa se manance unele pe altele si noi sa le mancam pe ele? Vi se pare acest lucru perfect si drept?

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dumnezeu care mil imaginez eu nu intervine in soarta omeniri si lasa totul sa evolueze, acel zeu e rau si bun, un bine absolut nu lasa raul e logic

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Dumnezeu a facut toul in perfecta armonie.Toate au un rost.

| reihiuke a răspuns:

Da.

| reihiuke a răspuns:

De ce nu ar fi un lucru drept ca animalele sa se manance intre ele si noi sa le mancam pe ele?

| ΟρθόδοξηΠίστη a răspuns:

Tot (sau aproape) ce a pus Dumnezeu pe pamant esti plin de intelepciune si trebuie sa luam aminte.
Omul cand a pus animalele in lume, ne-a aratat ca putem deveni ca ele, din cauza pacatului, chiar sa ne mancam unii pe altii, sau putem sa progresam, spre desavarsire.

| bogdan1004 a răspuns:

Ai invatat la biologie, e lant trofic.

| EstiApreciatDacaEstiDiferit a răspuns:

Pentru a se hrani vietuitoarele de pe Pamant, si pentru a invata sa ne pretuim viata pe care o avem.
Ca sa stii si tu: nici eu nu suport cand asiaticii mananca carne de balene sau delfini, ca cica :"E o traditie la noi, bla-bla..." sad.
Imi vine sa plang

| RobySz98 a răspuns:

Apoi Dumnezeu a zis: „Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră; el să stăpânească peste peştii mării, peste păsările cerului, peste vite, peste tot pământul şi peste toate târâtoarele care se mişcă pe pământ." Geneza 1:26 deci, omul stapaneste toate animalele.citeste Biblia pentru raspunsuri la intrebarile tale!

| sabin89 a răspuns (pentru RobySz98):

Prin asta n-ai spus nimic. Era vorba de consumarea de carne de animal, nu de stapanire asupra lor.

| doctorandus a răspuns (pentru RobySz98):

Elemente de baraminologie: la inceput, leul si tigrul mancau paie, iar Adam si Eva duceau la pascut turme de lei si tigri in Gradina Edenului.