| KhludCiprian a întrebat:

De ce Dumnezeu n-a primit niciodata onorific nici un doctorat? Ati gasit ceva in Biblie ce ar trebui sa fie apreciat azi de oamenii de stiinta?

Aici e o lista de ce unii cred ca Dumnezeu n-a primit astfel de onoruri:
http://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/......2722_n.jpg

Răspuns Câştigător
| sublime89 a răspuns:

Normal ca oamenii de stiinta nu pot explica miracolele lui Isus, pentru ca acestea nu au avut loc.

14 răspunsuri:
| costis a răspuns:

Oamenii de stiinta nu cred ca pot explica vindecarile facute de Iisus.
Nu cred ca avea nevoie de vreo diploma de la om, el a vorbit de existenta unei alte lume si de schimbarea omului, fiecare avand in fata posibilitatea de a accepta sau nu nu spusele Sale.

| costis a răspuns (pentru sublime89):

Aveti o problema mare; miracolele lui Iisus sunt sustinute nu doar de multi martori ci chiar de dusmanii sai, care l-au si condamnat pentru asta: vindecarile in Sabat.

| sublime89 a răspuns (pentru costis):

Nu, voi sunteti cei care aveti o uriasa problema, pentru ca va bazati doar pe marturiile unor primitivi.

| costis a răspuns (pentru sublime89):

Comunitatile din Capernaum si Betsaida erau comunitati comerciale, departe de primitivism. Asa, urangutani in costume poti intalni si azi. Nu tableta sau netul iti impun o purtare buna cu cei din jur.

Iar daca te referi la cei 12, intr-adevar nu aveau studii, insa erau oameni ai adevarului si pentru asta au si fost alesi.

Erau oameni superstitiosi. Mai superstitiosi decat orice om care traieste in prezent. Iar asta ii facea extrem de creduli, si de aceea nu te poti baza pe "marturiile" lor.

| NOname a răspuns (pentru sublime89):

...falsificate şi refalsificate după.hee hee

| sublime89 a răspuns (pentru NOname):

Da, cat incapehee hee

Normal ca oamenii de stiinta nu pot explica miracolele lui Isus, pentru ca acestea nu au avut loc.

NOname
| NOname a răspuns:

Pentru că personajul "Dumnezeu" a fost inventat de nişte primitivi, care nu prea le aveau cu ştiinţa şi cu realitatea în general.

| cristimihailov a răspuns:

Uneori raspunsul la rugaciunile clare este ca raspunsul pe care il da link-ul tau laughing)

"Invalid Request"

| suffarstar a răspuns:

Sper ca intreabarea e pusa in bataie de joc...

| KhludCiprian explică (pentru suffarstar):

Intr-un fel da, dar nu e un atac la nici o persoana credincioasa. E doar o reflectare a ceea ce se zice ca a facut Iehova si beneficiile masurabile (ce stiinta le ofera) ce stim ca sunt prezentate despre acesta.

Intrebarile arata in special contrastul cu ceea ce oamenii afirma ca Biblia de exemplu contine, si chiar ceea ce contine.

Totusi, cu toata onestitatea, au fost oameni religiosi ce au primit titluri onorifice de exemplu in clasamente de filosofie.

De asemeni intrebarea contrasteaza cu adevarurile ce le zic unii (de genul ca sunt mesaje pe aici: "iepurele a fost confirmat ca e rumegator ce Biblia zice de mii de ani", taind selectiv citate) si cu realitatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-o fi vrut sa dea bani pentru unul.

| starduster a răspuns:

Tu alteceva in afara de a vorbi urat despre religie sti sa faci du-te cauta un loc de munca baietas si nu mai pierde vremea te crezi ateu dar tu habar nu ai ce este aia idiot fara minte ce esti.

| KhludCiprian explică (pentru starduster):

Atacul la persoana crezi ca va creste sansele sa devin mai bun cu crestinii?

Nu vorbesc urat despre religie. Chiar am dat o funda ieri unui crestin, si nu e prima! Poti sa imi arati crestinii ce pun funde ateilor?

Sau 99%+ crestini sunt cei discriminiati de minoritati? Nu-s ateii doar 0.2%?

Nu ma cred ateu, sunt ateu, deoarece nici un credincios pe aici nu a venit cu dovezi suficiente ale zeitatii sale. Nici musulman, nici catolic nici ortodox.

Tu de ce esti crestin? Ai un motiv rational si bun sa ne convertesti pe noi ateii?