"Fara stomac n-ar mai trebui sa mancam."Ori esti troll, ori glumesti, ori esti incredibil de prost.
Incredibil este ca tu ma critici degeaba.
Nu te-am criticat, daca glumeai foarte bine.
De ce exista dumnezeu e o intrebare si mai buna?
de ce suntem niste papusi care daca nu-i suntem sclavi o viata ne arde o vesnicie?
de ce ne judeca daca am fost judecati pe pamant?
de ce se arata prin dezastre, suferinta?
de ce lasa inegalitatea intre saraci si bogati?
cum a aparut din nimic?
cum a creat totul din nimic?
cum poate sa existe ceva si sa nu guste gustul morti?
cum de un zeu asa mare s-a aratat la un trib?
Sa banuiesc ca nu crezi in Dumnezeu?
Isi dau un raspuns, de ce lasa dumnezeu foamea in africa? de ce lasa saraci sa existe?
Poate ca nu au credinta deloc in Dumnezeu?
Si pentru asta trebuie lasati sa moara in saracie ce lipsa de empatie ai
Dumnezeu ne-a dat un dar, sa respiram pe pamant.
Tu macar sti ce e aerul?
Nu,nu sunt inteligent ca tine, spune-mi si mie te rog.
Aerul il da plantele prin fotosinteza si energie planetei nu vreun zeu face asta
Ai dreptate in prima parte, dar dk ti-ai folosi putin mai mult gandirea ta umana, ai realizaa ca e imposibil sa nu fie cineva in spatele aerului produs din fotosinteza frunzelor plantelor si a energiei lor, asa cum gandurile tale au fost in spatele degetelor tale care au apasat pe butoanele tastaturii...
Numai intrebari...un raspuns vreau si eu!
Nu
De ce ne-a dat liber arbitru si in schimb ne pedepseste daca nu facem ce vrea el?!
Sa-ti fie rusine!
Cum poti gandii asa ceva?
Dumnezeu ti-a dat viata si tu nu esti multumit de ea?
Ar trebuii sa te tarasti intr-o durere groaznica pentru ca ii insulti convingerile.
Cu cine vorbesti tu? daca cu mine crezi mai citeste de 10 ori textele mele.
La o astfel de intrebare raspunsul din punctul meu de vedere necesita sa fie unul ironic.
Intrebarea merita discutata la nivel de grupa pregatitoare.
Toate au un scop stai linistit.Ca si la animale cel mare il mananca pe cel mic la fel cum bogatii fac cu saracii.E un ciclu al vietii fara care nu s-ar putea!
Te-am ajutat?
Din acelasi motiv pentru care ti-a dat tie cap, fara cap nu mai puneai asemenea intrebare!
O intrebare buna ar mai fi de ce ne-a dat scula. Cica daca ne masturbam odata ajungem in iad.
Ce intrebare de puscarias ai pus cumetreee...iti dau eu o rezolvare.pe masura: dati in judecata stomacu si daca eti nervos dal in udecata si pe Dumnezeu, e posibil, si cine stie poate ai noroc si castigi despagubiri pe ce ai consumat
Nu stiu la ce te referi si nu imi pasa. cred ca ma confuzi.
Multe lucruri dezavantajoase, sau ''omenesti'' le avem tocmai pentru a ne deosebii de El, stomacul nu ar fi ceva rau daca noi nu l-am face astfel facand din foamea ce rezuma dintr-un stomac gol, o ''capcana'' pentru ceilalti pe care (marii patroni si potentati) vor sa-i conduca......siii ar mai fii multe ''scopuri'' ale stomacului, partea proasta fiind ca...le expunem si cultivam numai pe cele negative