| RAY a întrebat:

De ce Dumnezeu ne-a dat viata daca a te bucura de ea inseamna a pacatui?

20 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Daca pentru tine viata asta "este bucurie" am dat-o in bara rau de tot.

| RAY explică (pentru danut):

Daca pentru tine viata asta "este bucurie" am dat-o in bara rau de tot.
viata nu e o bucurie omule?

| danut a răspuns (pentru RAY):

Te bucuri rau cand unul il omoara pe altul sau faptul ca zilnic mor 35000 de copi de foame din cauza OMULUI?

Nu ai inteles intrebarea deloc

Inteleg CE VREA EU, nu ce vrei tu. laughing

Ma refer gen a dansa la nunta ta, a bea un pahar de vin ca doar te insori, daca vrei sa fii singur de ce e pacat sa mergi la mai multe?

Te opreste cineva, faci CE VREI dar nu poti fi in acelasi timp cu: " cu fundul in iad si cu capul in rai." laughing

| reihiuke a răspuns:

Pentru ca exista o bucurie mult mai mare cand nu pacatuiesti

| VALCUANDREI1994 a răspuns:

Nu Dumnezeu mi-a dat viata ci mama mea. Intrebarea e tampita rau.

| Logann a răspuns:

Ca sa te testeze ba pacatosule. Meriti IAD.

| RAY explică (pentru Logann):

Vezi copile ca nu ai voie sa il ispitesti pe dumnezeu, dar habar nu ai de propia biblie

| Logann a răspuns (pentru RAY):

Propia biblie? Esti satanist?

| RAY explică (pentru Logann):

Am facut studiu biblic

| Logann a răspuns (pentru RAY):

Suna a satanism de aici, mai copile.

| LOVW a răspuns:

Fiecare are în el o fire păcătoasă care dorește păcatul, ea se bucură
când păcătuiește. Atunci când ești născut din nou ( nu o naștere fizică ) primești încă o fire, ea dorește sfințirea și o viață în ascultare de Dumnezeu. Bucuria acestei noi firi este a se sfinți, iar a păcătui este tristețea. Eu, când am luat hotărârea de a-L urma pe Hristos am primit o nouă fire așa cum spune Scriptura, un om lăuntric. Dacă păcătuiesc sau nu ascult de Domnul, firea nouă este întristată. Viața ta trebuie să fie la fel de frumoasă ca viața pe care a prezentat-o Isus, dacă vrei să fi fericit. Poate ți se pare prostesc să citești o carte veche de mii de ani, care prezintă un Mântuitor, dar când descoperi adevărul, vei fi fericit! Așa să-ți ajute Domnul!

| RAY explică (pentru LOVW):

De ce a bea este pacat? cu limita desigur, de ce a face sex fara a fi insurat este pacat?

| LOVW a răspuns (pentru RAY):

Da, este păcat. Nu vă îmbătaţi de vin, aceasta este destrăbălare. Dimpotrivă, fiţi plini de Duh. (Efeseni 5:18)
Beția face parte din faptele firii păcătoase, consumul vinului este un subiect din categoria „păreri îndoielnice". Apos. Pavel nu ne încurajează să facem discuții pe tema aceasta căci nu trebuie să ne judecăm pentru mâncare și băutură, este ca baticul, unii spun să-l porți iar alții spun că nu este obligatoriu, în niciun caz să nu ajungem să ne destrăbălăm cu el, eu nu sunt de acord să bei nici un caz, dar nici nu judec pe cei ce beau un păhărel la o nuntă, înafară de beție. Sexul înafara căsătoriei este clar pentru oricine, nu face parte din categoria părerilor îndoielnice. Aceasta este condamnată dur de Dumnezeu, El îngăduie relațiile sexuale în cadrul căsătoriei. Este preacurvie, chiar și în decalog spune să nu preacurvești.
https://www.youtube.com/watch?v=oWtmHmvg-hA

| DoooarEuuu a răspuns:

De ce Dumnezeu ne-a dat viata daca oricum murim? si de ce existam pentru ca oricum disparem. si de ce exista mai exact universul? adica cu un univers fara un univers? de ce exista totul? cu ce scop s-a creat timpul si spatiul... aici a fost dintotdeauna sau a avut un inceput? si noi de ce existamm? ca oricum traim 70 de ani apoi murim, stam pe o planeta mica pe care nu o putem parasii... si care pana la urma nu va mai exista.

| Cantărețuiadului666 a răspuns:

Religia ( crestina) e facuta sa te spele pe creier.

| LeryaKim0907 a răspuns:

Dumnezeu ne-a dat viata, adevarat. Si este considerat un dar din partea lui. Totusi, el nu a avut in scop ca viata omului sa fie asa cum o avem noi astazi. El ne-a creat perfecti. Sigur ai auzit despre gradina Eden, de cum Adam cu Eva au pacatuit si cum Dumnezeu i-a alungat din acel paradit. Ei bine, nu e doar o legenta. E adevarat. Biblia precizeaza inca si unde se afla acea gradina, prin regiunea Turciei de astazi.
In caz ca cineva se indoieste ca omul a foat creat in mod perfect, atunci i-a gandeste logic. De ce punem atatea intrebari? De ce ne intereseaza scopul vietii, motivul pacatului etc? Pai simplu, fiindca suntem creati intr-un mod minunat.
Daca doresti sa afli mai multe informatii, raspunsuri exacte la intrebari precum:,, Care este scopul vietii? De ce murim? Putem schimba cumva situatia deplorabila a lumii de azi? ", poti sa ma contactezi in privat.
Ma bucur ca am gasit pe cineva asa profund interesat de lucruri spirituale.winking