Ba îngăduie, în cazuri speciale. Dar findcă nu ești în acest caz special, nu o să divulg cum și când îngăduie.
Din cauză că Dumnezeu e un personaj imaginar (deci inexistent în realitate) și nu are cum să facă nimic.
E ca și cum aș ruga-o pe Zâna Măseluță să-mi spună câți ani mai am de trăit.
De ce există Dumnezeu? (evident ca personaj imaginar, că în realitate nu există)
Așa cum un părinte folosește sperietoarea Bau-Bau pentru convingerea copilului să facă sau să nu facă ceva, tot așa și omul mincinos folosește minciuna Dumnezeu pentru a-l înșela pe omul naiv, credul, neștiutor și educat greșit. De aceea există Dumnezeu pentru că există omul mincinos. O condiție de existență a minciunii e existența omului mincinos. Altă condiție e existența omului naiv, neștiutor, prost educat și care nu gândește rațional. Un om rațional care judecă corect nu poate fi mințit și atunci minciuna Dumnezeu dispare.
Pentru că atunci nu ne-am mai pocăi. Aproape toti am astepta pana în ultima clipă să ne pocăim
Frumos raspuns prietene
Pace ❤️
Indiferent de religie pe care o ai, eu nu stiu cum ti ar pica bine sa ti cunosti momentul mortii)))
El le-a răspuns: „Nu este treaba voastră să știți vremurile sau soroacele; pe acestea Tatăl le-a păstrat sub stăpânirea Sa. Ci voi veți primi o putere, când Se va coborî Duhul Sfânt peste voi, și-Mi veți fi martori în Ierusalim, în toată Iudeea, în Samaria și până la marginile pământului." Faptele Apostolilor 1:7-8
Dumnezeu îngăduie să ne știm momentul morți doar celor ce sunt intr-o traire deosebita (sfinți). Dar nou nu ne îngăduie și eu zic că este mai bine așa, ar fi prea ușor pentru noi. Daca tu știi că mori peste zece ani o sa te destrăbălezi și când mai ai doi trei ani o sa te pocaiesti, așa in schimb trebuie sa ne rugam mereu și să avem o trăire duhovnicească, până la urmă este vorba de mântuire.