Vezi tu cand te trezesti dimineata din somn e cand devi din crestin ateu nu este mult pana te vei trezi la realitate din somnul copilariei tale accepta o data ca nu exista un nenea acolo sus care stie ce face 7 mld de persoane in fiecare secunda si a facut stelele de pe cerul nopti si oamenii din lut, daca ar exista sa fim seriosi de ce sta acolo sus orice imparat, rege sta in fata poporului lui cel care fuge isi tradeaza poporul si isi renega poporul nu se arata la pers bonave mintal obsedate de basme deci renunta la acel somn si iubeste cunosterea
Cand Il cunosti cu adevarat pe Dumnezeu,Ii cunosti maretia si slava,gusti din bunatatea Lui,ai partasie cu El prin rugaciune,incepi sa te asemeni cu El in umblarea ta, vorbirea ta, faptele tale.
Din cite mai tin eu minte prin Biblie scrie În Exod 33:20, Dumnezeu a spus, "Fața nu-Mi poți vedea, căci nu poate nimeni să Mă vadă și să mai trăiască."
Apoi :
De exemplu, citim în Exodul 33:11 că Moise a vorbit cu Dumnezeu "față-n față." Cum a putut Moise să vorbească cu Dumnezeu "față-n față," dacă nimeni nu poate vedea fața Lui Dumnezeu și să mai trăiască? În acest exemplu, expresia "față-n față" este o figură de stil care ne arată că ei erau în strânsă comuniune. Dumnezeu și Moise vorbeau unul cu altul "ca și cum" ei ar fi fost doi oameni care au avut o conversație intimă.
Speri ca ai inteles ca apare si cuvintul comuniune si banuiesc ca ai habar ce inseamna
Apoi:
Domnul Isus a fost Dumnezeu întrupat (Ioan 1:1, 14) și atunci când oamenii L-au văzut pe El, L-au văzut pe Dumnezeu. Deci, da Dumnezeu poate fi "văzut" și mulți oameni "L-au văzut" pe Dumnezeu. În același timp, nimeni nu a văzut pe Dumnezeu revelat în toată splendoarea Sa. În condiția noastră de oameni căzuți în păcat, dacă Dumnezeu s-ar descoperi în toată slava Sa, noi am fi mistuiți. De aceea Dumnezeu ni se descoperă în forme care ne sunt accesibile nouă ca să-L putem "vedea." Oricum, acest lucru este diferit de acela de a-L vedea pe Dumnezeu în toată slava și sfințenia Lui. Oamenii au avut vedenii ale Lui Dumnezeu, imagini, și apariții ale Lui, dar nimeni nu L-a văzut vre-odată pe Dumnezeu în toată plinătatea Lui.
Apoi :
(Exod 33:19, 20)
19 Zis-a Domnul către Moise: "Eu voi trece pe dinaintea ta toată slava Mea, voi rosti numele lui Iahve înaintea ta şi pe cel ce va fi de miluit îl voi milui şi cine va fi vrednic de îndurare, de acela Mă voi îndura".
20. Apoi a adăugat: "Faţa Mea însă nu vei putea s-o vezi, că nu poate vedea omul faţa Mea şi să trăiască".
Vezi ca era simplu si ai priceput
Ps
Nu am nevoie de funda
Ori e urât cu crengi, şi îi este frică să nu rămână fără fani. Ori arată prea macho, şi nu vrea să împingă babele spre păcat.
Oare chiar sunt credinciosi? Crezi ca daca merg odata pe saptamana la Biserica asta inseamna ca ii putem numi credinciosi? Eu una zic nu. Nu cred ca este vreun om in zilele noastre care sa merite intr-adevar sa i se arate Dumnezeu.
Nimeni nu Il poate vedea pe Dumnezeu. El vine in Biserica in chip nevazut la anumite slujbe. Si in plus El este omniprezent.
De unde stii tu ca nu s-a aratat? Eu am izvoare scrise care atesta evenimentul.
Dz nu s-o aratat, da o trimis pe:
http://www.youtube.com/watch?v=hyIpE1_qIFM
si cand vazu ca e tot degeaba, nu s-o mai aratat...
Pentru ca in momentul de fata biserica si religia per ansamblu e doar o afacere buna pentru unii si un mod foarte bun de manipulare. fii convins ca din aia cateva mii de preoti sunt doar cateva zeci...hai sa zicem sute care inca mai cred ce predica.
si pe de alta parte de unde stii ca nu s-a aratat. am depasit cu totii momentul in care inca mai vedem lucrurile deosebite din jurul nostru. daca ar fi verde cu sclipici si antene l-am vedea.
Dumnezeu este suflet, nu este trup. Sufletul nu se vede. El apare dupa ce sufletul va trece in rand cu dreptii. Este total deplasat sa astepti sau sa speri sa-L vezi. Pana la a-L vedea gandeste-te pe strada cate zeci de suflete de morti se plimba printre noi iar noi nu ii vedem. Ar fi ridicol sa te intreb si eu acelasi lucru, de ce nu pot sa vad sufletul bunicamiu-lui. Raspunsul ar fi ca sufletele se plimba pe Pamant 3 zile dupa deces, apoi urca in ceruri. Dar celalalt raspuns ar fi... "nu pot sa-l vad pe a lui, pot pe a lui Dumnezeu?". So, it's easy: tot ce e materie este invizibil pentru om. O singura sansa ar fi sa te muti in pustiu, sa traiesti singur si poate atunci ti se va arata dar in forma de om si nu altfel, asa cum ne relateaza pustnicii.
EmaS eu sunt prieten cu toata lumea dar...Nu inteleg nimic din ce ai spus tu eu am intrebat: "De ce Dzeu nu si-a aratat Adevarata fata intr-o biserica? acolo are toate motivele sa se arate, nu inteleg...
Numai prin credinta il poti vedea pe Dumnezeu.
Astept niste raspunsuri inteligente, nu deviate de la subiect.
eu intreb de mere iar voi imi spuneti de banane si portocale.cam asa raspundeti.
Fiindca oameni sunt mult prea pacatosi. Cum spune un citat :"Nu exista om care sa respire si sa nu pacatuiasca". Oricat am fi de credinciosi, sau ne-am considera credinciosi, nu vom atinge niciodata adevarata smerenie si puritate pe care o avea Domnul nostru Iisus Hristos fiul lui Dumnezeu celui viu.Si chiar daca s-ar arata, lumii aceastea pagane din care fac parte si eu si tu si toti fratii nostri cei intr-un Hristos, n-ar crede! Totusi, Hristos a mai inviat odata si oamenii tot n-au crezut in el cu adevarat.
Acesta este raspunsul la intrebarea ta. Sper sa te lamureasca
Sa stii ca s-a aratat nu stiu daca ai citit ceva de Klauss Kenneth dar trebuie sa citesti
http://www.librariasophia.ro/......-3775.html
Sigur ca Dumnezeu Exista!
Legat de intrebarea ta, nu trebuie sa isi arate"FATA" pentru ca nu are de demonstat nimic numanui!
Pur si simplu avem dreptul de a alege:
SA FIM CU DUMNEZEU
SAU
IMPOTRIVA LUI
Iar realizarile fiecaruia pe aceasta lume, se vor afla la Ziua Judecatii!
Numai bine!
BMC, Dumnezeu in fiecare Dumineca si in Sfinte Sarbatori se arata in biserica, acolo pe Sfanta Masa de Altar acolo e Dumnezeu.Cine merge la biserica si vrea sa se intalneasca si sa-l vada pe Dumnezeu acolo este, Dumnezeu este intruchipat in Sfantul Potir, prin trupul si sangele Mantuitorului.Gandeste-te ca mersul la Biserica este ca si mersul pe un stadion la o competitie.Cine sunt concurentii? Noi suntem.Cine sunt spectatorii? Sfintii de pe pereti.Ce castigam din intrecere? Acolo pe Sfanta Masa se afla adevarata "cupa", acolo este cea mai de pret cupa.Trebuie sa luptam pentru a o castiga, sa tragem de noi pana la finish, si daca am tras de-ajuns atunci il recunoastem cu adevarat pe DUmnezeu.
frato întreabă: