Eu una nu cred in toate "legendele" de genul asta. faci cum crezi tu ca este corect.
Nu este nici un păcat, asta era în Vechiul Testament din cauză că femeile de pe atunci nu aveau absorbante!
Ba da, aveau. Se folosea lâna de oaie.
La multi ani!
Dar, la care dovezi va referiti? Ziceti-mi! Sa ma lamuriti odata pentu todeauna.
Toate zicalele de genu sunt mituri.Lasa-le sa fie aplicate de povestitor tu nu crede
Eu am niste nelamuriri.De unde stim noi ca biblia a fost scrisa cu adevarat de niste oameni sfinti si nu de niste oameni obisnuiti care vor sa ne induca in eroare? scuze daca este cam prosteasca untrebarea dar am nevoie de niste motive.
Apai inca nu s-a implinit tot ce scrie acolo, iar pana atunci nu poti zice cu exactitate ca nu e o facatorie
Este pacat.In Vechiul Testament scrie ca in perioada sorocului femeiesc, femeile nu au voie sa intre in biserica, pentru ca pe atunci nu existau absorbante si murdareau totul in biserica(absorbantele au aparut la sfarsitul anilor 1890).Dar nu s-a schimbat cu nimic aceasta lege, de aceea si acum este pacat sa intre femeia in biserica in perioada menstruatiei(chiar e un pacat foarte mare!).Nu ai voie sa te atingi de lucrurile sfinte(icoane si altele), sau sa te impartasesti, ori sa fii miruita.
Hai mai ne lasi cu aberati de genu? Petrece mai mult timp cu baieti din sat cand mergi la bunica nu ascultand povesti aberante.
Plus ca se zice in vechiul testament scrie asta.Cui ii pasa, daca toti il folosesc pe al nou?
Da, dar ce te faci daca te **(prinde chiar atunci iesi si lasi slujba(? Ferestete de basmele lumesti si babesti.Cauta sa fi evlavios. Odata se intri la biserica esti sfintit prin rugaciune.
Ce treaba are ce spui tu cu intrebarea?
Se spune ca atunci cand o femeie are menstruatie nu este curata.Dar eu stiam ca poti intra in Biserica dar fara sa pupi icoanele, sa iti faci multifta, sa te spovedesti, impartasesti...Si eu am intrat dar fara sa fac ce am enumerat mai sus
BiancaByaBianca întreabă:
Clara120 întreabă: