Prostia omeneasca si Universul sunt infinite; in privinta Universului am indoieli. (Albert Einstein)
Singurul pacat pe care-l savarsiti unii dintre voi este faptul ca inca respirati.Nu inteleg cum de nu v-au gasit blestemele, vrajitoarele si vampirii.
Unde scrie asta? Nu e păcat. E păcat sa nu îți îngrijești corpul. Nu mai asculta toate prostiile.
N-am auzit, insa duminica este o zi pentru odihna si din perspectiva religioasa unele lucruri sunt catalogate ca pacat doar pentru a te "forta" sa te odihnesti
Deoarece Dumnezeu a creat lumea in sase zile lucratoare si in a saptea [duminica] s-a odihnit. Duminica e zi de odihna.
Care e prima zi a saptamanii in Biblie?
In biblie scrie ca duminica este prima zi a saptamanii.
Adu verset, la ceea cea ce afirmii.
Nu pot sa aduc verset ca nu am biblia, am citit-o dar nu era cartea mea.
Atunci afirmatia ta cade. Revin-o cand gasesti si vom putea discuta.
Un pont; http://www.ebible.ro/
Bine
E păcat să respiri duminica, darămite o infracțiune așa costisitoare ca asta.
Salut. Biblia nu vorbeste despre aceasta, ba dincontra, trebuie sa avem grija de corpul si sanatatea noastra. Unii poate ca se tem sa nu pacatuiasca daca si-ar taia duminica unghiile, insa neglijeaza alte lucruri care pot fi intr-adevar gresite.
Daca faci asta ajungi in fundul iadului si nu te mai scoate nimeni.
Acuma serios, de unde ai scos asta? O_o
Nu iti mai taia unghiile duminica.
Lasale sa creasca sa se faca cat copita de vaca, si le tai.Ca dumnezeu nu se supara daca tai copite.
Cine zice (ala este )."Vai de voi carturari si farisei, ca nici voi nu veti intra in imparatia cerului dar nici pe ceilalti nu-i lasati sa intre."Zise ISUS!
Cititi BIBLIA si lasati babele in pace.
Pentruca Dumnezeu a creat pamintul si tot ce e in el in zilele saptaminii.
Iar Dumnezeu in zi de dumnica s-a odihit.
Asa cred eu.
anonim_4396 întreabă:
AndreiIonescu1234 întreabă: