Numai cretinii zic că este un păcat, ăia care nu au conștientizat că gay au existat mereu și o să existe în continuare.
Înainte să vină Iisus să fi gay era un lucru normal, după a devenit repede un păcat, la ce zeu nehotărât se roagă unii...
Ehm...iti pierzi timpul intrebandu-i pe altii.Lasa-i, si fii fericita, ca doar nu ucizi pe nimeni...nu?
Dumnezeu a facut intai barbatul(Adam) si pe urma a facut-o pe Eva. Femeia e facuta pentru barbat si invers.
Nu pacatuiesti. Primii doi oameni au fost Madam si Eva. Au mancat o litera cei care au scris-o.
Pentru ca in Biblie scrie ca Dumnezeu a lasat omul si femeia pe pamant ca sa se iubeasca si ca sa se inmulteasca...
Menirea oamenilor pe pamant e sa faca copii si normal in lume e sa se imperecheze un barbat si o femeie nu de acelasi sex conform bibliei. acum fiecare cu orientarile lui sexuale. am totusi o intrebare de ce nu iti plac barbatii? ai experiente neplacute cu el? daca vrei imi spui daca nu nu.
Eu cred că păcătuești deoarece pe vremea lui Iisus femeile nu se iubeau cu alte femei. :d
Hahaha ai trait tu sa vezi asta! Lesbianismul, numit și safism sau homosexualitate feminină, desemnează atracția emoțională și de obicei erotică a unei femei pentru alte femei. Cuvântul își are etimologia în numele insulei grecești antice Lesbos, în care a trăit vestita poetă lesbiană Sappho. Ei bine vezi ca aceasta poeta Sappho a trait inainte de Hristos si inca si pe vreme aceea existau lesbine
Stiu sa scriu corect . Singura problema este ca pe internet nu stau sa ma consult de 20 de mii de ori dupa ce am scris ceva pentru ca scriu repede si n-am vreme sa corectez daca am omis sa mai pun un "i" sau mai stiu eu ce litera.Din pacate pentru tine nu sunt profesori de limba romana pe internet sa ne administreze fiecaruia calificative .Se pare ca majoritatea va simtiti atacati din orice punct de vedere. Daca cineva face o gluma pe seama voastra in secunda doi voi sariti cu reprosuri.Auzi,"invata sa scrii corect", pentru ca am omis sa adaug un "i".Vai...m-ai distrus cu asta.Iti promit ca de maine ii spun profei de romana sa-mi dea un 2 si sa ma invete sa scriu corect, de dragul tau .
Merci.
Am facut vreo greseala pe aici? Astept sa ma corecteze cineva ca sa invat sa scriu corect!
Pentru ca dumnezeu a facut-o pe femeie pentru barbat iar pe barbat pentru femeie... nu i-a facut femeie femeie si barbat barbat
ia facut asa pentru a se completa unul pe altul, sa daruiasca mostenitori...etc
Si daca esti lesbi care-i mama si care-i tata sa stiu cum le prezint la scoala
Adriana Lima e mama si Dumnezeu e tata. Ca vad ca voi crestinii tare mai mancati teoria asta.
Nu merge - raspuns gresit - eu vreau sa stiu pe care dintre cele doua o prezint la scoala mama si care este tata - sa nu le incurc Noi nu mancam - noi rumegam
Da,pentru ca sunteti vaci needucate. Depinde de relatie, nu sunt gay, asa ca nu-ti pot raspunde.
Orice scuza te acuza
Orice carte e citita. Dar nu pe toate le luam cal.
Intorci frumos vorba - imi place